Jani keurt de kleerkast van Bab Buelens: "Je bent echt een foorwijf!"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering komt de enige echte Bab Buelens langs. Benieuwd wat Jani van haar joggingbroekverslaving vindt?

Bab - Laat mij gerust - Buelens kennen we allemaal wel nog van haar gelijknamig liedje in Junior Eurosong, ondertussen al zo'n 12(!) jaar geleden, maar ze doet meer dan dat. Familie-kijkers zien haar dagelijks op hun scherm, en ook FC De Kampioenen-fans kunnen haar binnenkort aan het werk zien in de vierde film. Versace en Dolce & Gabbana zijn niet aan Bab besteed, geef haar maar een zelfgemaakt kleedje van haar oma, cute!

Wanneer het op de defriend aankomt durft Bab Jani wel wat uit te dagen. Ze geeft na wat twijfelen haar uitgekozen (fluogeel!) stuk af, maar houdt nog iets achter de hand. Nieuwsgierig wat? Je komt het in bovenstaande video te weten! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video