Bye barbecue, deze zomer verras jij je gasten met een picknickparty!

Lange zomeravonden rond de barbecue, wij zeggen er zeker geen nee tegen! Toch wil je je gasten misschien wel eens iets anders voorschotelen dan de gewoonlijke chipolata vergezeld van wat aardappelsalade. Wil je echt origineel zijn? Organiseer dan eens een picknick!
Print

Een picknick hoeft echt niet enkel alleen te bestaan uit een geruit deken en enkele zelfgesmeerde boterhammetjes, wees origineel en geef jouw picknickparty een boho-tintje! Met deze items komt dat zeker in orde!

  • Palletten

Onmisbaar op jouw picknick zijn palletten. Ja, dan hebben we het gewoon over die houten dingen die je gratis van winkels kan meenemen (thank us later!). Gebruik ze als tafel, als buffet of ga er op zitten.

  • Tapijten

Hoewel het zomer is, kan het gras in je tuin toch wel eens nat zijn. Gelukkig is dit met enkele tapijtjes vlug opgelost. Naast dat het je gasten droog houdt, voegt het ook dé nodige boho-touch toe aan jouw party!

  • Kussens

Wie tapijten zegt, zegt natuurlijk kussens. Laat je gasten niet gewoon op de grond zitten, geef ze enkele kussens. Waarschijnlijk heb je niet genoeg exemplaren van dezelfde variant voor iedereen, maar dit komt goed uit. Verzamel verschillende vormen, kleuren en maten, zo wordt het geheel een heel stuk gezelliger!

  • Bloemen

Niets is meer boho dan bloemen! Maak een wandeling in het veld bijvoorbeeld, en pluk de exemplaren die je tegenkomt. Doe je je party in één bepaalde kleur, of ga je voor een bonte mix? It’s up to you! PS: ook met vaasjes kan je eindeloos variëren, of wat dacht je van een leeg frisdrankflesje te gebruiken? Wil je nog een stapje verder gaan, maak dan eens een ananasvaas. Originaliteit verzekerd!

  • Verlichting

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder de juiste verlichting! Doe jij een boho brunch of kies je eerder voor een dinner-picknick? Afhankelijk daarvan kies je best voor kaarsjes, lampionnetjes of kerstlichtjes.

  • Al de rest!

Als je alle essentials verzameld hebt, kan je helemaal losgaan! Lintjes, tafelkleedjes, servietten, verschillende glazen, kommetjes, ballonnen of misschien fruit als decoratie? Laat je helemaal gaan en personaliseer jouw picknick zoals jij het wil! In de fotoreportage hierboven kan je alvast inspiratie opdoen.

PS: stay tuned! Een artikel met de lekkerste, leukste én mooiste picknickgerechtjes vind je hier!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video