Deze 6 vuistregels over festivaloutfits hebben we geleerd van influencers

Print
Deze 6 vuistregels over festivaloutfits hebben we geleerd van influencers

Foto: Instagram | Angelica Blick

Whoop whoop! Het festivalseizoen is begonnen en waar anders gaan we ten rade voor wat outfit inspo dan bij onze favoriete Insta-girls. Ze helpen ons steeds op weg om onze look volledig festival-proof te maken en ook deze zomer is dat niet anders. De afgelopen jaren hebben we al heel wat bijgeleerd over de do's en don'ts. Dat zetten we met alle plezier nog eens op een rij voor jou!

Samengevat zijn er zes vuistregels die elke It-girl toepast en zo haar look totally festival-proof maakt. Aha!

1. Comfortabele schoenen

Zelfs celebs en influencers ruilen hun elegantste hakken maar al te graag in voor een paar comfy schoenen als het op festivals aankomt. En nee, met comfortabel hebben we het niet over die lelijke Scouts-sandalen die sinds kort opduiken in modeland. Ga liever voor fashionable cowboy boots of een (aanvaardbaar) paar dad sneakers.

 

2. Hands-free bag

Een drankje in de ene hand en je smartphone in de andere: nee, je hebt geen hand meer vrij om nog een tasje mee vast te houden. Een hands-free bag is dus echt geen overbodige luxe op een festival. Het assortiment aan handige tasjes is oneindig: een casual crossbody bag, een kleine rugzak of een leuke beltbag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool girl in top knot x sequins. ?? • sorry for the late festival photos, still have more to post!

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

 

3. Verfrissend drankje als accessoire

Stay hydrated, folks! De ‘healthy lifestyle’ is super hot en op festivals is dat niet anders. Muntblaadjes zorgen niet alleen voor een verfrissende smaak in je drankje, ze zorgen er ook voor dat het wordt geüpgraded tot fashion item. Hmmm!

 

4. Zonnebril

On-mis-baar is hij om je ogen te beschermen tegen de zon, én om je outfit helemaal af te maken. Influencers maken graag een statement met hun zonnebril, en die gewoonte nemen we graag over! Een stijlvol cat eye model of cotton candy lenses: we love it all.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess what!? My first Coachella vlog is up now, checkout the link in my bio!

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet) op

 

5. Hair on fleek

Je haar dat de hele dag in je nek plakt? Nee, bedankt! Met een sjaaltje in je haren heb je direct de juiste festival vibe. Een dotje of een knotje, et voila! Je bent helemaal in lijn met onze favoriete Insta-chicks.

 

6. Laagjes all the way

Een klassieke beginnersfout: te weinig laagjes aantrekken. Overdag brandt de zon zalig op je huid, maar ’s avonds kan het wel eens wat frisser worden en heb je meer nodig dan enkel dat perfecte festivaltopje. Influencers maakten het dan ook weer hip om je jeansvest of je leren jasje rond je middel te binden zonder eruit te zien als ‘Tanja op pad met de kids’. Thank God!

 

Meer over Festivals

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video