Aangeboden door Yves Rocher

Welkom in wimperwonderland

Welkom in wimperwonderland

Foto: Shutterstock.com

Voor veel vrouwen is mascara een van de belangrijkste beautyproducten in hun make-uptasje. Mascara maakt je dagelijkse look helemaal af en vormt tegelijk de basis voor je make-up. Je straalt net dat tikje extra waardoor je je beter in je vel voelt.

Mascara kan je zelfvertrouwen een boost geven door je ogen in de verf te zetten. Welke vrouw droomt niet van betoverende lange wimpers? Die glamourlook verkrijg je niet per se door valse wimpers of een dure wimperlift. Met de juiste verzorging creëer je net zo'n mooi effect.

Als ritueel kun je elke avond je wimpers borstelen. Zo verwijder je de dode huidcellen en stimuleer je de circulatie. Doe nadien een beetje kokos- of olijfolie op een wattenstaafje en breng het aan bij de wortels van de wimpers. Binnen de kortste keren zien je wimpers er mooier en voller uit.

Zet je ogen extra in de kijker en krul je wimpers voordat je mascara aanbrengt. Een wimperkrultang verlengt je wimpers, opent je blik én accentueert de vorm van je ogen.

Tip: plaats de wimperkruller bij je wimperrand, zo dicht mogelijk tegen je ooglid. Daarna knijp je de wimperkruller tien seconden dicht.


Een eyeliner is een van de gemakkelijkste tricks voor een instant beautyboost. De eyeliner van Yves Rocher beklemtoont de ogen en maakt de oogopslag intenser. De zachte punt glijdt moeiteloos over de huid, zodat in één beweging heel nauwkeurig en strak een dun lijntje kan getrokken worden. Door een subtiel lijntje toe te voegen rond de wimperrand maak je je oogopslag nog mooier.

Tip: begin in het midden van je ooglid en trek de eyeliner door naar de zijkant van je ooghoek. Vervolgens werk je vanaf het begin van je andere ooghoek naar het midden toe. Hier verbind je de twee ‘lijntjes’ met elkaar.


Voor een feestje of andere speciale gelegenheid kun je nog wat oogschaduw aanbrengen aan de binnenkant van je oogleden. Je ogen zijn meteen dé blikvanger van de avond. Vergeet ook niet je wenkbrauwen te verzorgen voor een mooi resultaat.

Nu alleen nog een beetje mascara voor de finishing touch. De Mascara Feel Stronger is de nieuwe multi-actieve mascara van Yves Rocher en belooft een krachtige en gewaagde oogopslag (19,90 euro). De combinatie van bamboevezels en acaciagom maakt de wimpers dikker, voller én langer. Een borstel met gegolfde vezels en een afwisselende verdeling van de borstelhaartjes zorgt voor een goede hechting en egaal effect.

Het beste resultaat voor mooie, lange wimpers verkrijg je zo:

  1. Houd je borsteltje horizontaal ter hoogte van het midden van je wimpers en beweeg je borsteltje hiervoor in de richting van je buitenste ooghoek.
  2. Houd daarna je borsteltje verticaal en accentueer elke wimper apart.
  3. Ten slotte beweeg je (zigzaggend) over de gehele lengte van de wimpers, vanaf de wimperrand tot in de puntjes. Zo geef je je wimpers extra lengte.
  4. Voor de onderste wimpers houd je je borsteltje verticaal en accentueer je vervolgens je onderste wimpers een voor een.

Voilà, je bent er helemaal klaar voor. Deze tips zorgen instant voor een positieve uitstraling en extra zelfvertrouwen. Succes, ladies!
 

Jouw partner in crime voor verleidelijke ogen?
Ontdek hier meer »