Weddings bells! Gert Verhulst stapt onverwacht in het huwelijksbootje

Print
Weddings bells! Gert Verhulst stapt onverwacht in het huwelijksbootje

Foto: Instagram @gertverhulst

"Eindelijk mijn vrouw", schrijft Gert Verhulst (51) onder een Instagramfoto van hem en Ellen Callebout (42), zijn vriendin die hij nu zijn vrouw mag noemen. De twee zijn in alle stilte met elkaar getrouwd na een relatie van tien jaar.

Van zijn jacht Evanna stapt Gert Verhulst nu over in het huwelijksbootje. Na zo'n tien jaar besliste hij om een ring rond de vinger van zijn vriendin Ellen te schuiven en het officieel te maken. Hij liet een jaar geleden al weten dat het koppel elkaar het jawoord zou geven, maar deed dat nu onverwacht en in alle stilte. Als we op de foto mogen afgaan, heeft de ceremonie plaatsgevonden in het Felix Pakhuis in Antwerpen in besloten kring.

Dit het tweede huwelijk voor Verhulst. Van 1998 tot 2003 was hij getrouwd met Valerie Calliau, waar hij zoon Viktor (24) en dochter Marie (23) mee kreeg. Of Viktor aanwezig was is onduidelijk, want die verblijft momenteel in Gran Canaria voor de opnames van 'Love Island'.

Best friend en 'Gert Late Night'-presentator James Cooke was er wel bij en postte ook een foto op Instagram: "Hier word ik zo gelukkig van! Let love rule! Ik zie jullie graag". Hoe dan ook zal het daar ongetwijfeld een groot feest zijn. Proficiat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Hier word ik zo gelukkig van! Let love rule! Ik zie jullie graag -x-

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na 10 jaar, eindelijk officieel mijn vrouw!??

Een bericht dat is gedeeld door @ gertverhulst op

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video