't Is gebeurd! Eva De Roo en Jan Paternoster zijn stiekem getrouwd

Print
't Is gebeurd! Eva De Roo en Jan Paternoster zijn stiekem getrouwd

Foto: Isopix

Vorige week zijn Eva De Roo en haar vriend Jan Paternoster in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. Het is bijna een halfjaar geleden dat radiopresentatrice Eva tijdens ‘De Warmste Week’ bekendmaakte dat zij en haar vriend Jan Paternoster verloofd waren, en nu zijn de twee dus officieel man en vrouw!

Het was de verlovingsring van Eva die in december verklapte dat ze verloofd was met Jan. “Het stond in de sterren geschreven dat we zouden trouwen. Als een van de heetste gitaristen van ons land het je dan ook echt vraagt, dan twijfel je niet”, zei Eva toen. Moooh!

Volgens Het Nieuwsblad werd Eva dus vorige week officieel Jan’s wifey en dat vierde het koppel aan de vierkantshoeve van muzikant Daan Stuyen in Overijse. Eva postte toen nog een foto van Jan en zichzelf die nu meteen heel wat duidelijker wordt: de twee poseren naast een slinger witte duiven en het onderschrift luidt “Seizoen van de tortels”. Aha!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seizoen van de tortels ??

Een bericht gedeeld door Eva De Roo (@eva_deroo) op

 

De tortelduifjes kwamen bijna twee jaar geleden naar buiten als koppel. Een paar maanden eerder namen ze allebei deel aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, waar ze elkaar dus regelmatig zagen. Op dat moment hadden de twee elk nog een ander lief.

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video