Sad news! Julie Van Den Steen neemt afscheid van de radio!

Print
Sad news! Julie Van Den Steen neemt afscheid van de radio!

Foto: Instagram Julie Van Den Steen

Droevig nieuws deze morgen, vaste waarde Julie Van Den Steen neemt na vijf jaar afscheid van de Ochtendshow op MNM, en daar stopt het niet!

Het nieuws kwam als een verrassing voor velen, deze ochtend was dan ook al meteen de laatste keer dat Julie op MNM te horen was. Ze gaat niet alleen weg bij de Ochtendshow, maar stopt voorlopig ook volledig met radio maken.

Het afscheid viel Van den Steen duidelijk zwaar. “Precies alsof ik afscheid neem van mijn lief, of een vriend”, zei ze terwijl de tranen over haar wangen rolden. Ze richtte zich ook tot Peter Van de Veire, haar mentor. “Merci om mijzelf te laten ontdekken, me te laten ontdekken dat ik het kan. Merci om mij te doen lachen. Je bent mijn eeuwige vriend, een papa. Dit was de beste ochtendshow van Vlaanderen. Maar eerst ga ik even rusten, en niet opstaan voor negen uur. Ik ga wel iets anders doen, een nieuwe uitdaging. Ik zie jullie allemaal graag, ik ga jullie erg hard missen. Tot snel.”

Julie maakte het nieuws ook zelf bekend op haar Instagrampagina.

 

Hoe haar vertrek bij MNM zal opgevangen worden, is niet bekend. MNM laat weten dat het tijdens de zomer tijd gaat nemen om de plannen voor De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow uit te werken. Maar ook Peter zit niet stil, net vandaag werd bekendgemaakt dat hij een programma zal presenteren op VIER, samen met Gert Verhulst en James Cooke!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video