Aangeboden door Braun

Jani en Sien to the rescue: zomerkleding strijken in een handomdraai

Wassen, strijken en je koffers pakken, het hoort erbij als je op reis vertrekt. En hoe sneller die klusjes geklaard zijn, hoe sneller je kan overschakelen naar vakantiemodus.
Dossier aangeboden door Braun.

Heleen pakt het slim aan: zij besteedt haar strijk uit aan Sien. Want die weet perfect hoe je zo’n koffer vol zomerkleren vliegensvlug kreukvrij krijgt.

Bespaar 50% tijd … en ruimte
Een reiskoffer vol kleren strijken in een minimum van tijd, dat is iets voor Sien en haar Braun CareStyle Compact stoomgenerator. Jani haalt het compacte toestel uit de kast, zodat Sien meteen aan de slag kan.

“De Braun CareStyle Compact bespaart je niet alleen veel ruimte bij het opbergen”, legt Sien uit. “Je strijkt er ook twee keer sneller mee dan met een klassiek strijkijzer. Dat komt door de krachtige stoom en de eerste afgeronde strijkzool ter wereld waardoor niets je nog tegenhoudt. Tegelijk is deze stoomgenerator heel compact: om hem op te bergen klik je het strijkijzer gewoon op de basis en zet je hem zo in de kast.”

Strijk vlot over zakken en knopen heen
Zomerjurkjes met fijne knoopjes, een luchtig bloesje met zakjes, … Ze zien er leuk uit, maar zijn niet altijd makkelijk te strijken. Tenzij je een handige stoomgenerator zoals de Braun CareStyle Compact in huis hebt, want daarmee strijk je achterwaarts over knopen, zakken, ritsen en andere obstakels heen.

“Zie je die afgeronde strijkzool achteraan?”vraagt Jani. “Die heeft de vorm van een snowboard, zodat je hem vlot over de stof én de knopen kan laten glijden. Je verliest dus geen tijd rondom de knoopjes heen te strijken.”

Fijn zomerstofje? De iCare-instelling is veilig voor alle soorten stoffen
Heleen heeft graag verschillende outfits mee op vakantie: blouses en rokken in delicate stofjes, katoenen T-shirts, maar ook comfortabele shorts. Sien hoeft de kleren gelukkig niet te sorteren voor ze begint te strijken, want met de Braun CareStyle Compact stoomgenerator strijk je stoffen makkelijk op de juiste temperatuur.

“Weet je niet zeker op welke temperatuur je een stof mag strijken, dan gebruik je de slimme iCare-instelling. Die activeer je met één druk op de knop. Alweer wat tijd bespaard! En je kan er nooit iets fout mee doen, want zo gebruik je de juiste temperatuur voor zowat alle stoffen.”

Nog sneller: de verticale opfrisbeurt
“Sommige fijne stofjes zijn wat gekreukt wanneer je ze uit de kast haalt”, weet Sien. “Met de Braun CareStyle Compact stoomgenerator hoef je er alleen maar even verticaal overheen te gaan. Zo geef je ze een snelle opfrisbeurt en de stoom haalt alle kreuken eruit.”

Heleens reiskoffer is in een mum van tijd gevuld met netjes gestreken zomerkleren. Zij kan al aan haar vakantie beginnen, terwijl Jani nog even helpt met opruimen. “Met plezier”, lacht hij en klikt handig het strijkijzer vast op het waterreservoir, zodat hij het verticaal kan opbergen. “Zo, klaar! Nu kunnen we ook op vakantie vertrekken.”
 

Op zoek naar verrassende strijktips of jouw stoomgenerator op maat? Ontdek de Braun CareStyle 7 Pro en Braun CareStyle Compact.

Welke Braun stoomgenerator past bij jou?
Ontdek het hier.