Bikiniboost! 7 hacks om er zelfverzekerd bij te lopen op het strand

Print
Bikiniboost! 7 hacks om er zelfverzekerd bij te lopen op het strand

Foto: matildadjerf.com

Aan vreugde geen gebrek als de zon zich van haar beste kant laat zien en we dus een dagje op het strand kunnen spenderen. Ons zelfvertrouwen daarentegen, daar kunnen we wel wat extra van gebruiken. Maar hé, groot, klein, curvy of wat platter: je bent perfect zoals je bent. En als onze wijze woorden jou niet weten te overtuigen, zijn er nog altijd deze hacks die je van een goeie scheut zelfvertrouwen voorzien.

 

VERGELIJK JEZELF NIET MET ANDEREN

Key om je zelfverzekerd te voelen in bikini of badpak is jezelf niet te vergelijken met anderen. Zoals we al zeiden is iedereen mooi op haar eigen manier. Jij mag dan wel de benen van je vriendin wensen, misschien voelt zij hetzelfde over jouw pronte boezem. Wees dus blij met wat je hebt, en geniet!

 

KIES EEN BIKINI DIE BIJ JOUW LICHAAMSTYPE PAST

Ben je gezegend met een welgevormde voorgevel, of bezorgde Moeder Natuur jou een knappe kont in de plaats? If you have it, flaunt it! Daarom is een goed passende bikini o zo belangrijk. Niet alleen omdat het je veel beter staat, maar simpelweg omdat je er des te meer in zal kunnen ontspannen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

 

BUIKJE, WELK BUIKJE?

Mag je nog zoveel peptalks ontvangen als je maar wil, maar blijft dat buikje toch in je hoofd rondspoken? Probeer dan eens een tankini of een bikinitop met een broekje dat iets hoger komt in je taille. Meer nog, PrimaDonna heeft zelfs een figuurcorrigerend badpak in haar collectie dit seizoen, allemaal zodat jij je op je best voelt.

 

LET OP JE VOEDING

Nee hoor, we raden je geen crashdieet - of zelfs een gewoon dieet - aan! Wat je misschien wel wil vermijden zijn voedingswaren die je een opgeblazen gevoel bezorgen. Want geef toe, niemand voelt zich goed met een opgeblazen buik. Heb je een dagje strand gepland, vermijd dan koolzuurhoudende dranken en etenswaren zoals ui, bonen, witte kool en spruitjes (niet dat we die laatste vrijwillig eten).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christine Andrew (@hellofashionblog) op

 

EEN VOORBEREIDE VROUW...

Again, geen dieet! Maar misschien wel een basiskleurtje, als je je daardoor beter voelt. Smeer wat zelfbruiner op de avond voor je gaat zonnen. Of waarom maak je er niet meteen een wellnessavondje van? Nagels lakken, je beste bodylotion bovenhalen, alles mooi bijtrimmen. Je zult je als een ster voelen!

 

FOCUS OP JE TROEVEN

Zet je troeven in de spotlight! Dat doe je door ze in een felle kleur te hullen. Met contrasterende kleuren aan je decolleté of taille kun je een extra vrouwelijk silhouet creëren. Heb je een lichte huidkleur, dan komt deze hack jou des te beter uit. Vrolijke kleuren flatteren jouw teint veel meer dan bijvoorbeeld zwart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

 

 

WEES BLIJ MET JEZELF

Last but not least: geniet. Liefst met volle teugen! Jouw curves zijn tenslotte het bewijs dat je op en top vrouw bent. Focus je dus op het idyllisch plekje waar je ligt te zonnen, je vrienden of familie die je omsingelen en het feit dat de zon schijnt. En hé, neem er gerust een cocktail bij!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video