Jani keurt de kleerkast van Viktor Verhulst: "Jongen, hoe gaan we dit nog ooit goed krijgen?"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering komt de enige echte Viktor Verhulst langs. Benieuwd wat Jani van zijn joggingbroek met badsloffen vindt?

In Love Island ziet Viktor er tot in de puntjes verzorgd uit, maar wanneer hij alleen thuis is durft hij al eens een joggingbroek aan te doen. Wanneer Jani erachter komt dat hij ook zò naar de bakker durft gaan (inclusief aangepast schoeisel!), is het kot bijna te klein: "Jongen, hoe gaan we dit nog ooit goed krijgen?".

Viktor heeft het bovendien ook aangedurfd om een ongestreken kledingstuk mee te brengen (jep, we can relate), maar het is wel een kledingstuk met een speciale functie. Hij draagt het namelijk altijd wanneer hij een eerste date heeft. Benieuwd in welke outfit hij daarvoor opdaagt? Je komt het allemaal te weten in de video!

Meer over kleerkast

Meest recente video's

Meer video