‘Temptation Island’: het laatste grapje van de programmamakers en de beste tweets van het seizoen

Print
‘Temptation Island’: het laatste grapje van de programmamakers en de beste tweets van het seizoen

Foto: VIJF

Het kan zomaar eens de allerlaatste aflevering van ‘Temptation Island’ ooit geweest zijn, want we zouden het de makers niet kwalijk nemen dat ze na dit ongezien saaie seizoen de handdoek in de ring (of in het kampvuur?) gooien. Ondanks het gebrek aan drama in de afleveringen, konden Twitteraars ons toch nog amuseren met hun grappige tweets. Om de ‘Temptation’-periode af te sluiten, eren we graag nog een laatste keer de beste tweets van de afgelopen weken!

 

Rick Brandzweter

Is presentator Rick er één keer in geslaagd om zonder zweetvlekken in beeld te komen? Wij denken van niet. Twitter speculeerde erop los, want hoe kan een mens zó zweten, keer op keer?

 

Koekerond

Een Kevin was er helaas niet dit jaar, maar aan domme uitspraken was er in elk geval geen gebrek. Wij zijn na dit seizoen weer een hoop hersencellen verloren…

 

Zonnebril of flatscreen?

Jullie zijn de zonnebril van Ayleen toch nog niet vergeten? Want die was ongeveer even groot als haar spraakgebrek.

 

Slaap kindje slaaaap

Je weet natuurlijk meteen over wie we het hebben. Roger en Laura leken zowat het hele seizoen lang niet door te hebben dat ze meededen aan programma waar je gratis een vakantie krijgt, met elke dag een feestje én gratis drank. Nee, zij hebben hun slaap nodig… Geeuw!

 

Lookalikes

Uit pure verveling gingen Twitteraars dan maar op zoek naar de lookalikes van Sidney. Met succes!

 

Entertainer Sidney

Over Sidney gesproken, hij was het figuur waarmee we veruit het meeste konden lachen dit seizoen. Dé man van de hilarische uitspraken, met de onnozelste zelfverzonnen liedjes en ook nog eens gekend barkrukkenmishandelaar. Hij is het allemaal.

 

Bromance

Sidney en Heikki hadden elkaar duidelijk gevonden en werden al snel elkaars beste maaties. Twitter vroeg zich af of er misschien meer aan de hand was…

 

Klaaguurtje met Rodanya

Nog lang voor Rodanya werd uitgeroepen tot de meest sneaky en leugenachtige kandidate van het seizoen, stond ze bekend om haar oneindige gezeur. Zelfs de verleiders wilden geen volgende date meer met haar.

 

Ons Milou had het moeilijk

Eigenlijk was de eeuwigdurende discussie tussen Jietse en Milou over wie het nu het moeilijkst had zinloos. Twitter is het erover eens: de kijkers hebben het ’t moeilijkst.

 

Deze Twitteraar wist het direct

Het leek enkele weken geleden nog een voorbarige conclusie, maar één Twitteraar sloeg toen al de nagel op de kop.

 

Ode aan de programmamakers

Ook voor hen moet het oh zo vermoeiend geweest zijn om dit saaie seizoen te monteren. Het oplettende oog zag het misschien gisteren op zijn tv-scherm verschijnen, en zo niet heeft Twitter het in elk geval wel gespot. De monteurs zorgden gisterenavond voor een laatste gniffeltje voordat we afscheid namen van dit uitermate trieste seizoen ‘Temptation Island’.

 

Bye'kesssss!

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video