Say what!? H&M lanceert collectie met Giambattista Valli en jij shopt hem morgen al!

Print
Say what!? H&M lanceert collectie met Giambattista Valli en jij shopt hem morgen al!

Foto: H&M

Onze monden vielen gisterenavond open van verbazing toen we op Instagram opeens een wel heel speciale (en onverwachte) aankondiging zagen verschijnen: H&M lanceert namelijk een nieuwe collectie in samenwerking met Giambattista Valli. En daar stopt het nieuws niet: de eerste stuks van de collectie worden morgen al te koop aangeboden! Je hebt nog exact 24 uur dus om je voor te bereiden om je slag te slaan, en wij helpen daarbij!

Het grote nieuws werd gisterenavond bekendgemaakt op het amfAR Gala te Cannes. Aanwezigen én meteen ook gezichten van de campagne: Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Chris Lee, Ross Lynch en H.E.R. Zij poseerden naar hartenlust in de stuks die vanaf morgen te koop zijn. Goed nieuws voor alle boyfriends, ook voor hén heeft Valli iets in petto.

H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

De lancering van de gehele collectie is pas gepland voor 7 november 2019, maar dit jaar geeft H&M hun klanten al de kans om vroeger iets op de kop te tikken. Zet je morgenvroeg maar achter je computer, want maar liefst vijf kleedjes en twee outfits voor mannen (+ enkele accessoires) zullen dan al te koop zijn. Hieronder vind je de stuks: de prijzen schommelen tussen €199 en €499.
Moet je naar een feestje of zou je normaal trouwen in een jurk van duizenden euro’s? Binnenkort kan het voor enkele honderden!

Enthousiast geworden? De stuks shop je vanaf morgen hier!


 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video