Ola pola! Vormt Kevin Janssens een koppel met deze Vlaamse actrice?

Print
Ola pola! Vormt Kevin Janssens een koppel met deze Vlaamse actrice?

Foto: Instagram | Kevin Janssens

Vers van de pers: Kevin Janssens (39) zou samen zijn met zijn tegenspeelster uit de nieuwe misdaadserie ‘Fair trade’. Voor de niet-tv-junkies: we hebben het over de Vlaamse schone, Ella-June Henrard (25). Het tweetal maakte het nieuws zelf bekend op Instagram.

De sixpack van Kevin Janssens passeerde de afgelopen dagen al enkele malen de revue op onze Instagramfeed. Maar het was de aanwezigheid van actrice Ella-June Henrard die deze keer onze aandacht trok. De twee dragen een duikpak aan en hebben het duidelijk naar hun zin op de foto. Het onderschrift luidt: ‘Shit happens’, gevolgd door een hartje en de hashtag ‘laat ons nu met rust’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shit happens ?? #laatonsnugerust

Een bericht gedeeld door Kevin Janssens (@kevnjanssens) op

 

 

Kevin en Ella-June spelen beiden hoofdrollen in de nieuwe misdaadreeks ‘Fair Trade’. De serie vertelt het verhaal van een politieduo dat na heel wat jaren dienst aan de verkeerde kant van de wet belandt. Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard) verliezen hun idealisme door een in hun ogen slechtwerkend justitiesysteem, en worden tipgevers voor criminelen. Vooral Wilson neemt daarbij steeds grotere risico’s binnen het misdaadmilieu. De Rover ziet dat met lede ogen aan en probeert in te grijpen, wat leidt tot hoogoplopende spanningen tussen de twee. Intussen geraakt Wilson meer en meer gecompromitteerd.

Kevin Janssens had in het verleden al een relatie met Natalia, Ann Lemmens en Josje Huisman. Zijn laatste vriendin was model Louise De Schryver. Ook dat nieuws maakte hij op een eerder ludieke manier bekend.

 

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video