Bye bye stiletto’s, de kitten heel is back (en zo draag jij hem!)

Print
Bye bye stiletto’s, de kitten heel is back (en zo draag jij hem!)

Foto: Cut y paste

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, en dat gezegde geldt zeker voor hoge hakken. Hoewel het er bij anderen erg mooi en elegant uitziet, ervaren wij zelf eerder ongemak en pijn wanneer we ons mooiste paar stiletto’s aan onze voetjes schuiven. Gelukkig is er nu goed nieuws, herinner je je de mini hak oftewel de kitten heel nog? Deze is helemaal terug!

Thank god for us bestaan er dus nog mooie én gemakkelijke schoenen. Hoe je die precies combineert? Kijk maar mee!

Tone on tone

Deze look is weggelegd voor de minimalisten onder ons die er graag effortlessly chic uitzien. Hou je outfit in één kleur, en draag je kitten heels in dezelfde kleur. Hoewel je slechts lage hakjes aan hebt, zorgt een look in dezelfde kleur voor een gestroomlijnd silhouet, wat je er op zijn beurt langer doet uitzien!

Getty Images

Vogue Spain

Pop of Color

Net zoals bij de eerste combinatie hou je je outfit neutraal, maar kies je voor opvallende kitten heels. Deze worden dan gegarandeerd dé eyecatcher van jouw outfit, succes verzekerd! Mag het nog iets opvallender? Ga voor een ander accessoire in dezelfde kleur als jouw schoenen, combineer bijvoorbeeld met bijpassende oorbellen of handtas.

She Finds

Pinterest

Mini vs. Maxi

De volgende combinatie is er eentje van tegengestelden: kies voor een lang stuk, bijvoorbeeld een maxi dress of rok, en combineer met de kitten heels! Makkelijk én uiterst elegant.

womenshighheelsfashionclub

Vogue Deutschland

Jeans ’n T-shirt

Een laatste look die altijd past: de jeans en het T-shirt. Deze look kan je naar hartenlust pimpen (denk bijvoorbeeld aan een blouse of een blazer om het geheel wat chiquer te maken). Ook qua jeans zijn de keuzes eindeloos! Blauw, wit, zwart? Een paar bijpassende kitten heels eronder en you’re good to go!

Who what wear

Pure wow

Enthousiast geworden? Wij zochten enkele leuke paren voor jullie uit: shoppen is de boodschap!

Met deze gele kitten heels kan je alle kanten uit. Kies je voor een pop of colour, of ga je voor een volledige zonnige look? Aan jou de keuze!

Simply Be by Zalando

Het tweede paar zijn gouden metallic sandaaltjes. Net als de gele ideaal om een monochrome look mee te creëren: alhoewel goud al snel over the top klinkt, is niets minder waar. Door de lage hak is het goud zeker niet té voor een gewone dag.

JCrew

Als laatste een paar met print: ideaal om iedere ‘gewone’ outfit op te leuken. Enthousiast over de print? Hier vind je nog meer inspiratie!

Urban Outfitters

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video