DRAMA TIME! ‘Temptation’-verleider onthult dat hij seks had met Rodanya

Print
Dat de brave Rodanya wel degelijk de mist inging op haar ‘Dreamdate’ met Danicio, wisten we ondertussen al wel. Maar het bleef niet bij die ene keer, want ook na het programma bleef ze afspreken met de ‘Temptation’-verleider zonder dat haar (ex-)vriend Morgan daar iets van afwist. De sneaky Rodanya zorgde ervoor dat Danicio zijn lippen stijf op elkaar hield, maar die kan niet langer zwijgen en nam een filmpje op met een bekentenis. Oh. My. God.

De makers van ‘Temptation Island’ proberen morgenavond het rampzalige seizoen te redden door Danicio’s bekentenisvideo te laten zien aan Morgan en Rodanya. Daarin onthult de verleider dat hij na het programma seks had met haar. Twee keer. In haar huis. What?!

Een duidelijk paniekerige Rodanya loopt naar buiten en laat Morgan onder geen beding haar gsm afnemen. Ben je misschien de bewijzen vergeten vernietigen, Rodanya? Geen probleem, hoor! Want natuurlijk is er altijd nog verleider Danicio die wél met plezier zijn berichtjes met ons deelt. Aaah, haal die popcorn maar boven en geniet van deze portie drama!

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video