Trouwplannen? Hier ga jij volgens jouw horoscoop het best op huwelijksreis

Print
Trouwplannen? Hier ga jij volgens jouw horoscoop het best op huwelijksreis

Foto: Unsplash - Allison Heine

Heb jij zelf trouwplannen, ben je té enthousiast over de trouw van je bestie of wil je stiekem gewoon al even vooruitdromen? De sterren kunnen je daarbij helpen, op basis van je horoscoop kan je namelijk je ideale huwelijksreisbestemming te weten komen. De enige vraag die nu nog rest: kies je voor jouw bestemming of die van je partner?

WATERMAN (20 januari – 19 februari)

Mensen met het sterrenbeeld Waterman worden getypeerd door hun onvoorspelbare karakter. Ze zijn bovendien ook erg excentriek en origineel. Dit klinkt als het ideale type om een verrassingsreis te maken. Waarom laat je je partner niet beslissen waar jullie gaan, of boek je met je twee een verrassingsreis? Toch nood aan wat inspiratie? Kies dan eens voor een ‘ongewone’ bestemming: wat dacht je van Georgië, Montenegro of Japan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tbilisi ???? (@toptbilisi.photo) op

 

VISSEN (20 februari – 20 maart)

Gevoelig, spiritueel en geloven in het lot: dit is de typische omschrijving van een persoon met het sterrenbeeld Vissen. Ze gaan vaak op hun intuïtie af, en genieten van relaties met de mensen om hun heen én hebben bovendien een levendig verbeeldingsvermogen. Hawaii is een ideale bestemming voor Vissen: er zijn witte stranden waar je uren een boek kan lezen, maar er zijn ook genoeg andere activiteiten te doen zoals hiken in het woud of een bezoekje brengen aan een van de vulkanen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door theluxary (@theluxaryhub) op

 

RAM (21 maart – 20 april)

Rammen zijn van nature competitief en houden wel van een uitdaging. Twee weken bakken en braden op een strand is dus niets voor jou, Ram. Kies liever voor wat avontuur: bezoek bijvoorbeeld de Machu Picchu in Peru of ga kajakken met de tent in Denemarken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CNN Travel (@cnntravel) op

 

STIER (21 april – 20 mei)

Stieren zijn loyaal en hechten veel waarde aan stabiliteit, daardoor hebben zij het soms ook wat moeilijker met veranderingen. Een beklimming op de Machu Picchu laat je aan een stier dus best voorbij gaan. Aan de andere kant zijn Stieren van nature erg romantisch en emotioneel: een citytrip naar een romantische bestemming lijkt dus de ideale huwelijksreis voor de stier. Nu nog de keuze, het romantische Parijs of het zwoele Rome?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LIKEROME (@likerome) op

 

TWEELING (21 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn meestal zeer sociale personen die graag verschillende dingen ontdekken, een huwelijksreis met veel afwisseling is dus welkom voor hen. Best kies je voor een stad waar vanalles te beleven valt! Heb je bijvoorbeeld al eens aan het niet zo traditionele Peking gedacht? Je vindt er zowel cultuur als natuur, en kan er tussendoor van het heerlijke Chinees eten genieten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Son Of Gil | Cuan Gilson (@the_son_of_gil) op

 

KREEFT (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn fan van een evenwichtige levensstijl en stellen innerlijke rust ook zeer op prijs. Een locatie waar de kreeft zich meteen thuis kan voelen is dan ook aangeraden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een villa in Toscane? Te midden van de olijfboom- en wijngaarden een duik nemen in het zwembad, een glas wijn drinken en ’s avonds een pizza eten. Wij willen meteen vertrekken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Agriturismo La Fontaccia (@agriturismolafontaccia) op

 

LEEUW (23 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn hartstochtelijk en vechten voor wat ze willen hebben, ze houden van het leven en maken anderen graag aan het lachen, wat af en toe vermoeiend kan zijn als je zelf een rustiger type bent. Een vakantie waar de leeuw zich ten volle kan uitleven lijkt dan ook aangeraden: een safari in Tanzania – waar ze hun eigen sterrenbeeld in levende lijve kunnen spotten - is echt iets voor hen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VEERA HAAPOJA (@veerahaapoja) op

 

MAAGD (24 augustus – 23 september)

De maagd durft nogal eens kieskeurig te zijn, maar kan ook onvoorspelbaar uit de hoek komen. Ze houden wel van een doel en van een uitdaging: kies dus zeker voor een bestemming waar er iets te beleven valt. Een trektocht door de woestijn, een berg beklimmen of enkele dagen overleven in de jungle? Met een maagd aan je zijde lukt het allemaal!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KLUSIVE ???? (@klusive_) op

 

WEEGSCHAAL (24 september – 23 oktober)

De weegschaal is recht door zee, rechtvaardig en onbevangen. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven en houden ook van plezier, kunst, cultuur en schoonheid. Met een citytrip naar een romantische bestemming zoals Wenen of Bordeaux zal je zeker punten scoren bij de weegschaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vienna | Travel Community (@viennastravel) op

 

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn doelgericht, intuïtief en vastberaden. Ze zijn ook erg nieuwsgierig, maar zullen na een paar dagen ook snel verveeld raken. Een zon-, zee-, strandvakantie is dus niet voor de schorpioen weggelegd, zij zijn op zoek naar meer uitdaging. Een compleet nieuwe cultuur ontdekken? Daar zeggen ze graag ja tegen! India, Azië of Zuid-Afrika, het kan allemaal!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Méndez (@agallua) op

 

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december)

Boogschutters zijn optimistisch en lachen graag, kortom ze maken graag plezier! Bovendien zijn ze erg slim en breiden ze hun kennis ook graag uit: een bestemming waar er zowel plezier als cultuur te vinden is, lijkt dus een ideale bestemming voor de boogschutter. Madrid is een goede optie met zijn bruisende nachtleven, winkels, terrasjes maar ook met de nodige cultuur. Wil je het iets verder zoeken? In The Big Apple valt ook wel wat te beleven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claire Lucia Simon ?? NYC (@clairelucia) op

 

STEENBOK (22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn van nature gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Ze zijn bovendien erg geduldig en hebben weinig moeite met wachten op iets wat ze willen. Dit sterrenbeeld lijkt de ideale reisgezel om een lange, verre reis mee te maken! Denk bijvoorbeeld aan een tripje naar Thailand, Indonesië of de Filipijnen. Of waarom combineer je ze niet alle drie?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lien Verwimp (@lienverwimp) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video