Trend alert! 6 Instagramproof jassen die perfect zijn om het Belgische kwakkelweer stijlvol te trotseren

Print
Trend alert! 6 Instagramproof jassen die perfect zijn om het Belgische kwakkelweer stijlvol te trotseren

Foto: Isopix

Het liefst zouden we jullie willen bestoken met artikels vol badpakken en bikini’s, maar iedereen weet dat zonneschijn in België met mate komt. Daarom schotelen we jullie zes soorten jassen voor die meer dan eens onze Instagramfeed sierden en perfect zijn om het kwakkelweer stijlvol te trotseren. Het shoppen laten we aan jullie over. Is het nog maar eens een druilerige lentedag, dan weet je tenminste je tijd nuttig in te vullen. *wink wink*

 

TWEED JASJES

Dit oerklassiek kledingstuk kreeg nieuw leven ingeblazen dankzij de modebewuste meute influencers. Of het overlijden van Karl Lagerfeld hier misschien voor iets tussen zit, weten we niet. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat we de comeback van het tweedjasje zeker niet beklagen.

Zara - € 89,95

 

 

TRENCHCOAT

Een trenchcoat is het manusje-van-alles van de mode. Hij past bij alles, staat iedereen en kan alle stijlen aan. Het is tegelijkertijd ook de perfecte jas om twee seizoenen te overbruggen. Als je er dus nog geen in je kast hebt hangen, is het hoog tijd om er een aan te schaffen.

& Other Stories - € 179

 

 

BEIGE BLAZER

Beige is al lang niet meer… euh, bleh. Meer nog, een beige blazer lijkt het perfecte korte alternatief te zijn voor de immer stijlvolle trenchcoat. Daarbovenop kun je een blazer eens aangekomen ook lekker aanhouden zonder rare blikken toegeworpen te krijgen.

H&M - € 49,99

 

DENIM

Jeans is always a good idea! En dit jaar kreeg ook ons geliefd jeansjasje een upgrade. Denim is niet langer puur casual, maar kan door de nieuwe snits gerust naar een chic feestje gedragen worden. 

Selected Femme - € 139,99

 

 

UTILITY JACKET

Minimalistische modefanaten grijpen dit seizoen steevast naar 'utility jackets'. Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn deze jasjes een aanwinst in zowel casual of chique garderobes. Om nog maar te zwijgen over hun veelzijdigheid!

Monki - € 40

 

 

LEDEREN BLAZER

De liefde voor blazers is groot in deze wereld. We kunnen dan ook niet genoeg het belang van een goede blazer benadrukken. En als je de kans hebt om een lederen exemplaar in huis te halen. Tjah, wat valt daar dan nog over te discussiëren? Shoppen die handel!

Uterqüe - € 279

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video