Tested & approved: dit middeltje met koffie maakt komaf met wallen

Print
Tested & approved: dit middeltje met koffie maakt komaf met wallen

Foto: Shutterstock

Of je nu het hele weekend gaat feesten of enkele series bingewatcht op Netflix, het resultaat is vrijwel altijd hetzelfde: wallen! Ja, die vreselijke dingen die verraden dat je je bed maar weinig gezien hebt. We proberen ze allemaal weg te werken met talloze middeltjes, maar welk beautyproduct maakt z'n beloftes waar? JaniTV-redacteur Lorenzo vond de holy grail!

"The bags under my eyes? Oh honey, they are Chanel", fluister ik tegen mezelf wanneer ik 's morgens naar mijn wallen staar in de spiegel. Vreselijk vind ik ze! En ja, we weten het Brenda: méér slapen, méér water drinken, méér blablabla... Van je wallen afgeraken is zo'n onmogelijke opdracht. Natuurlijk vind je honderden producten die beloven je een hele facelift te bezorgen, maar in realiteit vind je maar zelden een middeltje die je van je wallen afhelpt.

Tot nu, want ik stootte op een product van één van mijn favoriete merken dat echt wonderen verricht. De 'Caffeine Solution 5% + EGCG' serum van The Ordinary doet alles wat hij belooft: de zwelling en verkleuring onder je ogen verminderen. Het magische ingredient is te vinden in je kop koffie, namelijk cafeïne, maar er zitten ook extracten uit groene thee in verwerkt. 

Je kan de serum elke ochtend én avond aanbrengen. Een klein druppeltje onder elk oog - die je met de handige pipet aanbrengt - is meer dan genoeg. Wel belangrijk is dat je 'm niet gewoon opsmeert, maar ook echt inmasseert. Maak cirkelvormige bewegingen met je vingers zodat je huid het product helemaal kan opnemen. 

Kort na het inmasseren zul je al een licht, trekkerig gevoel krijgen onder je ogen en zie je de zwelling al na enkele minuten opmerkelijk afnemen. De verkleuring klaart gedeeltelijk op, maar nooit volledig. The Ordinary merkt op dat dit afhangt van persoon tot persoon: de één heeft al wat donkerdere kringen dan de ander.

Het echte voordeel van dit product zie je na langer gebruik. Na zo'n twee weken merk ik dat mijn wallen minder opvallend aanwezig zijn. En dat wil heus niet zeggen dat ik meer geslapen heb, integendeel. Conclusie? Voor 6,70 euro hoef je niet te sukkelen en dit product gewoon in huis halen. Tested & approved, dus!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video