Hier zijn ze dan! Deze ‘Love Islanders’ gaan vanaf maandag op zoek naar ware liefde

Print
Hier zijn ze dan! Deze ‘Love Islanders’ gaan vanaf maandag op zoek naar ware liefde

Foto: VIER

Nog maar een paar nachtjes slapen en we kunnen na een rampzalig seizoen van ‘Temptation Island’ eindelijk beginnen kijken naar ‘Love Island’. Tien Vlaamse en Nederlandse singles gaan in een villa in Gran Canaria op zoek naar de liefde van hun leven. Wij kunnen als kijkers live alles meevolgen en onze minst favoriete deelnemers naar huis stemmen. Wie zal er uiteindelijk overblijven als sterkste koppel? Mix & match de singles alvast met dit voorproefje!

 

THE BOYSSS

Onder de mannen zitten er twee Vlaamse en drie Nederlandse kandidaten. Meet the boys: Stenn, Jarne, Martin, Matthy en Noah.

 

STENN

De Antwerpse Stenn is 19 jaar en ongeveer een jaar single. Hij doet graag moeite voor een meisje en houdt niet van neplippen en een grote kont. Stenn’s ideale vrouw is een blondine, maar tot nu toe eindigde hij altijd met brunettes.

 

JARNE

Jarne woont in Sint-Truiden en is 24 jaar. Dit is de eerste zomer dat hij vrijgezel is – het ideale moment dus om in de ‘Love Island’-villa zijn ideale vrouw te vinden. Jarne droomt van een natuurlijk type dat klassevol, zelfzeker en intelligent is.

 

MARTIN

De Nederlandse Martin is 22 jaar en is professioneel bokser en model. Hallo’kes! Hij heeft al een paar relaties gehad, maar nooit een lange of serieuze. Vindt hij dat wel op ‘Love Island’? Wie weet!

 

MATTHY

Ook Matthy komt uit Nederland en hij is - letterlijk - een grote jongen met zijn 1m92. Toch beweert de DJ ook een gevoelige kant te hebben, maar die laat hij liever niet zien. Na een half jaar single zijn is hij klaar voor de real deal. Een huis heeft hij alvast dus zijn nieuwe liefde kan meteen bij hem intrekken!

 

NOAH

Deze 22-jarige Amsterdammer is een vlotte babbelaar en windt zo elke vrouw om zijn vinger. Hij houdt van vrouwen met een warm gezicht en een zandloperfiguur. Een laatste belangrijke eis is dat ze houdt van een rood wijntje. Tjing, hé!

 

 

LAS CHICASSS

De mannen worden vervoegd door drie Vlaamse en twee Nederlandse vrouwen. Meet Kaat, Lotte en Chey – en dankzij de ouders die te veel plaats op het geboortekaartje hadden: Sebastiana en Aleksandra!

 

KAAT

Deze 25-jarige communicatiestudente komt uit Antwerpen en is naar eigen zeggen hard-to-get. Kaat is niet super kieskeurig, maar haar ideale man heeft wel een goeie portie humor en een vlotte babbel.

 

LOTTE

Topsportster Lotte is 22 jaar en was tot voor kort prof tennister. Door dat drukke leven had ze geen tijd om op zoek te gaan naar haar grote liefde. Tot nu dus! Mannen met een strak lijf en een stralende glimlach zijn de grootste kanshebbers bij Lotte.

 

CHEY

De Amsterdamse Chey is professioneel model en reist daarvoor de hele wereld rond. Ze is ondertussen 24 en hoopt op ‘Love Island’ haar soulmate te vinden. Daarvoor heeft ze zich voorgenomen wat minder kieskeurig te worden. Rechten tanden blijven wel een must!

 

SEBASTIANA

Deze Vlaamse 23-jarige is naar eigen zeggen een echte betweter die altijd gelijk heeft (ook al is dat niet zo). Ze valt op macho-types maar heeft het ondertussen wel gehad met bad boys. Het lijkt een moeilijke mix, maar misschien vindt ze op ‘Love Island’ wel haar ware liefde.

 

ALEKSANDRA

Last but not least: Aleksandra is 24 jaar en komt uit Sint-Niklaas. Ze heeft Pools-Italiaanse roots en is een echt mama’s kindje. Haar droom is een grote man te vinden met een degelijk inkomen. Heeft ‘Love Island’ dat in de aanbieding?

Meer over Love island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video