Jani keurt de kleerkast van Elisabet Haesevoets: "Zit jij dan met je hakken in de zetel popcorn te eten?"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering komt de enige echte 'Mol 2019' langs: Elisabet Haesevoets. Hmmm, wat doet die tijgerprint in haar kleerkast?

Jawel, een broek in tijgerprint is wel degelijk het favoriete kledingstuk van Elisabet. Gelukkig kan Jani haar snel vergeven wanneer hij haar comfy-outfit ziet. "Zit je dan met je playsuit en je hakken popcorn te eten in de zetel?", vraagt Jani. "Soms", antwoordt Elisabet. Amaaai, fancy!

"Ik draag altijd hakken", zegt Elisabet. Maar op vakantie durft onze Mol wel eens vals te spelen en haar fitflops aan te trekken. Daar kan Jani natuurlijk niet mee lachen, ook al heeft ze altijd hakken mee in de buggy voor het geval er een foto getrokken wordt. Waarvoor kiest Elisabet: de eeuwige vriendschap van Jani, of toch die comfortabele fitflops? Ontdek het allemaal in de video!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video