Oooh! Dit is de naam van het vierde kindje van Kim Kardashian

Print
Oooh! Dit is de naam van het vierde kindje van Kim Kardashian

Foto: Photo News

De Kardashian-West clan verwelkomde een dikke week geleden het vierde kindje in hun gezin. Dat de jongste telg gezond en wel op de wereld was gezet, liet Kim op 10 mei weten via Twitter. Naar de naam bleef het nog even gokken, maar uit ervaring wisten we al dat we ook dit keer weer iets speciaals mochten verwachten. En jawel, hij is bekend: deze bijzondere naam kreeg het zoontje van Kimye.

Kim laat met een screenshot van een lief berichtje van hubby Kanye op Instagram weten dat het jongetje door het leven zal gaan als Psalm West. “We hebben alles wat we nodig hebben”, staat er te lezen. Daarmee wordt meteen bevestigd dat Psalm wel eens de laatste toevoeging aan het gezin zou kunnen zijn, zoals Kim eerder al in een tv-show zei. “Meer kan ik denk ik niet aan”, lachte ze toen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Psalm West ?

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Het geluk lijkt niet op te kunnen voor Kim en Kanye. De tortelduifjes vieren naast de geboorte van hun zoontje ook hun vijfde huwelijksverjaardag. Wees maar zeker dat die anniversary nog gevierd zal worden, maar voorlopig hebben de trotse ouders hun handen vol met de uitbreiding van hun kroost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 years and 4 kids ? life couldn’t be better! *anniversary coming so soon*

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video