Wait, what?! Je kunt nu alle meubels en decoratie voor je trouwfeest bij de Kringwinkel huren voor een prikje

Print
Wait, what?! Je kunt nu alle meubels en decoratie voor je trouwfeest bij de Kringwinkel huren voor een prikje

Foto: Instagram | Roxanne Danckers

Heb jij na het kiezen van jouw bruidsjurk, de taart topping, de feestzaal, de huwelijksuitnodigingen en de mani-pedi zo goed als geen rosse cent meer over voor de aankleding van de feestzaal? Laat die wanhoopspoging om te knielen voor je schoonmoeder nog even uit, want blijkt dat je simpelweg alles voor een appel en een ei kunt huren bij een Kringwinkel. En nee, dan hebben we het niet over sofa’s en stoelen die al veertien generaties motten overleefd hebben, maar vintage en volledig Pinterestproof meubeltjes en decoratie!

Wie naar Kringverhuur.be surft en een klein beetje inbeeldingsvermogen heeft, is meteen verkocht. De website maakt onderdeel uit van De Kringwinkel, een tweedehandszaak die vestigingen heeft in heel België en je ongetwijfeld bekend in de oren klinkt. Van stoelen tot sfeerverlichting en servies, er is maar weinig die je er niet vindt om van je trouw een waar Instagramfestijn te maken. Nuja, behalve een prins op een wit paard dan…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Kringwinkel Antwerpen (@dekringwinkel.antwerpen) op

 

Prijzen liggen dan ook niet anders dan verwacht zeer laag. Om een voorbeeld te geven: de huur voor een witte stoel bedraagt 2,5 euro. Die voor een vintage zetel 10 à 15 euro. En dan krijg je de items meteen ook een week mee. Ook handig: op de homepagina vind je enkele thema’s terug zodat je meteen bij de juiste items terechtkomt. Dat boho-huwelijk dat je wou: check!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MyProposal Event Design (@myproposal_eventdesign) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Kringwinkel Antwerpen (@dekringwinkel.antwerpen) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video