OMG! Vanaf nu boek je de Spice Girls-tourbus op Airbnb

Print
OMG! Vanaf nu boek je de Spice Girls-tourbus op Airbnb

Foto: Airbnb

What you really, really want? De nacht doorbrengen op de originele Spice Girls-tourbus uit 1997, natuurlijk! Voel je een echte Posh of Mel B in de bus die in de film ‘Spice World’ werd gebruikt. De buitenkant ziet er nog exact hetzelfde uit als twintig jaar geleden, maar binnenin kreeg de bus een ware make-over. Oke, waar kunnen we ons inschrijven?!

Het is simpel, vanaf 22 mei kan je een overnachting in de bus boeken op Airbnb. Nu ja, ‘simpel’… De eigenaar verwacht - terecht! - dat de tourbus extreem veel belangstelling zal krijgen. De unieke slaapplaats is voorlopig maar twee nachten beschikbaar, op 14 en 15 juni. Wij raden je dus aan om op 22 mei om exact 9 uur ’s morgens (8 uur Britse tijd) achter je computer te kruipen om jouw droomovernachting vast te leggen!

De iconische buitenkant van de bus ziet er nog helemaal uit zoals in de film ‘Spice World’. Binnenin liet de eigenares, die zelf ook grote Spice Girls-fan is, een paar designers volledig losgaan. Samen haalden ze inspiratie uit de liedjes om het interieur Spice-proof te maken. Met coole 90s cinemastoelen, ‘Girl Power’-neonlichten en een boho touch komen de wildste dromen van elke fan uit!

Dus, we herhalen het nog eens, duid 22 mei aan met je felste fluostift en wie weet slaap jij binnenkort wel in de Spice Girls-tourbus in Wembley Park in Londen! Alles wat je verder nog wil weten vind je op de Airbnb-pagina.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video