Wow! In ‘De Vossemeren’ is net het grootste aquapark van België geopend

Print
Wow! In ‘De Vossemeren’ is net het grootste aquapark van België geopend

Foto: Instagram @vossemeren

Ben jij ook zo’n ongelooflijke waterrat? Dan hebben we heel goed nieuws voor jou, want vanaf vandaag kan je helemaal losgaan op een gloednieuw opblaasbaar waterparcours in De Vossemeren. Dit aquapark verplettert met meer dan 100 hindernissen alle records en mag zichzelf kronen tot 'grootste waterpark van België'. Say whaaat?!

’t Is echt waar, dit drijvende speelparadijs in Lommel bestaat uit een goeie 100 opblaasbare elementen en is daarmee groter dan de waterparken in Maasmechelen en in Sint-Niklaas. Wowkes! Met deze nieuwe reusachtige wateractiviteit heeft Center Parcs De Vossemeren er weer een ware trekpleister bij deze zomer.

Het speelparadijs op water is voorlopig open op woensdagen en in het weekend, maar in juli en augustus kan je er elke dag het kind in jezelf loslaten. Hoppa, waar wacht je nog op? Oh ja, de zon. Dat geeft je nog even tijd om de perfecte outfit samen te stellen om een dagje rustig zonnebaden en wilde waterpret te combineren! Kriebelt het te hard en wil je meteen gaan klimmen en glijden op het parcours? Dan kan je ter plaatse een wetsuit huren. Aha!

 

Een sessie op het waterparcours duurt ongeveer 60 minuten. Alle verdere praktische informatie vind je op de website van het waterskicentrum De Vossemeren.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video