OMG! 8 tekens dat jij en je lief klaar zijn om te gaan samenwonen

Print
OMG! 8 tekens dat jij en je lief klaar zijn om te gaan samenwonen

Foto: Unsplash

Hoe langer je samen bent met je lief, hoe meer zin je begint te krijgen om élke dag samen door te brengen. Met z'n tweetjes op een huisje of een appartement jagen, shoppingdagen inplannen om meubels uit te kiezen, Pinterest afschuimen op zoek naar interieurinspiratie,… Het klinkt als muziek in de oren als je totally in love bent met je wederhelft. Maar zijn jullie wel klaar om alles met elkaar te delen in jullie eigen stekje? Dit zijn acht tekens dat jullie er helemaal ready voor zijn:

#1: Jullie kunnen echt élke dag samen doorbrengen

Je hoeft niet na een paar dagen een pauze in te lassen, want jullie geven elkaar terwijl jullie samen zijn genoeg ruimte. Er is dus geen behoefte om elkaar de nek om te wringen en jullie leven (meestal) in vrede samen.

#2: Je kan ook zonder elkaar

Samen kunnen leven is dus - uiteraard - een basisvoorwaarde, maar je moet ook zónder elkaar kunnen! Laat je vriendinnen niet vallen en las dus op tijd een girlsnight in. Andersom moet je hem natuurlijk ook wel eens een voetbalmatch (of whatever hij leuk vindt) laten meepikken.

#3: Jullie zorgen goed voor elkaar

Je wil natuurlijk niet gaan samenwonen om dan te ontdekken dat jij er alleen voor staat om alle was en plas te doen. Een dosis teamspirit is echt nodig om allebei gelukkig te blijven. Snel een klusje samen doen, gaat sneller dan dat je het alleen doet. Daarna heb je nog meer tijd voor iets leuk ook!

#4: Ruzies praten jullie altijd uit

Communication is key. Echt waar, krop niet alles op maar wees eerlijk tegen elkaar en zorg ervoor dat het probleem direct opgelost kan worden. Kortom, don't be Ross:

#5: Slechte gewoontes? Accepteer ze!

Rondslingerende sokken, afwas die blijft staan,… Sounds familiar? Je kan het natuurlijk altijd van tevoren al met je lief bespreken zodat hij erop kan letten, maar denk niet dat die kleine irritante dingetjes nooit zullen voorvallen. Accepteer het boys will be boys. (En vergeet niet hoe de kamer eruitziet na jouw kledingcrisis)

#6: Je hoeft niet constant met elkaar te praten

Zwijgen is écht meer dan oke. Als het stil is tussen jullie is dat geen awkward silence, maar het voelt nog steeds goed aan. Jullie ondervinden dus geen druk om constant te ratelen tegen elkaar, maar praten zo veel of zo weinig als jullie zelf comfortabel vinden.

#7: Jullie hebben dezelfde Netflixverslaving

Aha! Gedaan dus met de eeuwige struggle om stiekem al de volgende aflevering te kijken, zonder dat je lief erbij is. Als jullie samenwonen, kruipen jullie toch gewoon elke avond na een werkdag samen de zetel in om verder te kijken. Zalig!

#8: Als je aan samenwonen denkt, krijg je direct een brede glimlach

Het ultieme teken dat jullie er klaar voor zijn: jullie kunnen allebei niet anders dan heel erg gelukkig worden bij de gedachte aan jullie eigen stekje. Moooh, go for it, lovebirds!

 

Bron: Beautify

Meer over Seks en Relaties

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video