She does it again: Kat Kerkhofs post jaloersmakende foto in badpak

Print
She does it again: Kat Kerkhofs post jaloersmakende foto in badpak

Foto: Instagram Kat Kerkhofs

Ondertussen is het algemeen geweten dat er zoiets bestaat als een strand waar het vol loopt met… flamingo’s! Uiteraard is dat niet achter onze hoek, maar moeten we daarvoor naar het exotische Aruba afreizen. Laat dat nu net de plek zijn waar de beste vriendin van Kat Kerkhofs woont. Aha! De uitgelezen kans dus om haar Instalikes nog eens op te krikken met een prachtige badpakfoto.

“De voordelen van je beste vriendin die in Aruba woont”, laat Kat weten over haar uitstapje naar het eiland. Hallo’kes! Wij willen ook wel zo’n beste vriendin. (Sorry, not even kidding)

Het tropische weer betekent vanzelfsprekend ook weer lekker veel badpakfoto’s en laat dat nu net zijn waar onze favoriete voetbalvrouw zó goed in is. Een goeie portie humor erbij (swipe naar de tweede foto) en dan krijg je dit als resultaat:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram VS reality ?? #flamingomadness

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) op

 

Lacheeen! Maar natuurlijk trok Kat ook naar het befaamde flamingostrand in Aruba, waar ze haar Insta-game echt naar een hoger niveau tilde. Haar opblaasbare flamingo ruilde ze in voor een echte - cool! En dan hebben we het nog niet over Kat’s killer body gehad. Hou je vast aan de takken van de bomen, want hier komt-ie dan: dé Instagramfoto van het jaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No more inflatable flamingo’s for me, I’m going for the real deal! ??

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) op

 

Het enige wat wij hierover te zeggen hebben? We verwoorden het met de toepasselijke titel van Kat's boek: BODY GOALS!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video