In deze hotspots in Gent eet je voor minder dan 15 euro!

Print
In deze hotspots in Gent eet je voor minder dan 15 euro!

Foto: Instagram @ohmypokeghent

Een hele dag shoppen en dan nog gaan eten met dat laatste beetje geld op je bankkaart. Het is niet altijd een gemakkelijke opgave als je in het centrum voor een klein prijsje een goeie hap wil eten. Wij helpen je op weg en hebben acht plekjes gevonden waar je voor minder dan 15 euro met een gevulde maag buiten komt. Let's go!

OH MY POKÉ

De Hawaiiaanse hype is helemaal niet duur, maar wel super lekker. Daarnaast is het ook nog eens gezond en zéér Instagrammable.

 

ROMAIN ROQUETTE

Een saladebar waar élke salade - kleine of grote portie - onder de 15 euro blijft? Dat is Romain Roquette. Aha! Wij weten waar we moeten zijn voor onze volgende healthy meal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doors wide open, happy to welcome you!? ? #open #summer #vibes #welcome #saladbar #romainroquette

Een bericht gedeeld door Romain Roquette, The Salad Bar (@romain_roquette) op

 

OTOMAT

De heerlijke pizza’s van Otomat vind je in verschillende grote steden, waaronder ook Gent. Nog plaats voor een dessertje? In Otomat kan je afsluiten met een pizza nutella. Wowkes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smile, you're in Pizza-Heaven! ???? #otomat

Een bericht gedeeld door Otomat ?? (@otomatnotomat) op

 

PAUL'S BOUTIQUE

Natuurlijk kan een goeie hamburgertent niet ontbreken in deze lijst. Een lekker hambie’ke met frietjes, niet zo goed voor de lijn maar wel voor de portemonnee!

 

POTATOLICIOUS

Aardappel lovers, deze is voor jullie! Bij het lezen van het menu begin je spontaan te kwijlen want de vullingen van de gepofte aardappelen zien er delish uit.

 

WASBAR

De Wasbar heeft in Gent twee vestigingen en serveert ’s avonds heerlijke bagel burgers, verse boterhammen en salades. In de Kalandestraat kan je van tevoren reserveren als je zeker wil zijn van je plekje!

 

FRITUUR ZORRO

Een frituur waar je kan genieten van een goei frietje met een zelfgemaakte hamburger? Dit is the place to be. Ook voor veggie burgers is er plaats op het menu. Yummie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venster gefixed#frituurzorrogent

Een bericht gedeeld door Frituur Zorro (@frituurzorrogent) op

 

GREENWAY

De keuken van Greenway is volledig plant-based. Voor de beste burgers, famous wraps en funky salades: dit is hét adres!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video