Jani keurt de kleerkast van Jamie-Lee Six: "Ken jij de Overpoort niet?"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering vertelt Jamie-Lee Six Jani alles over de Overpoort, waar ze altijd met haar Batman T-shirt uitgaat.

Jamie-Lee Six, het is geen artiestennaam maar echt de naam op haar paspoort! De actrice slash influencer is een grote fan van de nineties als het op kleren aankomt. Het doet Jani denken aan een oude Friends-aflevering. "Ja! Ik wil al de kleren van Joey, ik vind dat zo cool!", antwoordt Jamie-Lee enthousiast.

Wat is er verder zo nog in de actrice haar nineties inspired kleerkast te vinden? Geel. Laat dat nu net de kleur zijn die Jani écht haat: "Precies een halve banaan." Woops!

Jamie-Lee neemt als defriend-item haar Batman T-shirt mee, die ze vaak aandoet om uit te gaan in de Overpoort - die Jani niet kent. "Ken je die niet? Daar ga je om 3 uur 's nachts een Julientje eten." Euhhh... Een watte? Jamie-Lee legt het je in geuren en kleuren uit in de video!

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video