HEBBEN: de nieuwe Pride collectie van Levi's is er!

Print
HEBBEN: de nieuwe Pride collectie van Levi's is er!

Foto: Levi's

Op 18 mei is het weer zover: de jaarlijkse Belgian Pride trekt dan door Brussel. Levi’s brengt elk jaar een Pride collectie uit, en dit jaar wil het merk daarmee de ‘chosen family’ eens goed in de kijker zetten. De rode draad in de collectie is de Pride regenboog die je samen met het Levi’s logo op verschillende stukken ziet terugkomen – t-shirts, jeans, truckers en accessoires. Aha! Heb jij nog een outfit nodig voor de Pride Parade dit weekend? Dan kan je stoppen met zoeken!

Door de nadruk op chosen family te leggen, wil Levi’s laten zien dat het niet per se je bloedverwanten hoeven te zijn die je het meeste steun bieden. Onze chosen family bestaat uit de mensen die we het meest vertrouwen en waarmee we de sterkste band hebben. Die belangrijke community wil Levi’s met de nieuwe Pride collectie eren.

Levi’s steunt al heel lang de LGBTQ+ community en is daar ook heel trots op. Zo komt er elk jaar een nieuwe Pride collectie uit en neemt het merk ook deel aan Pride events over de hele wereld. De netto-opbrengst van de collectie dit jaar gaat volledig naar ‘Outright Action International’. Deze organisatie zet zich in voor de bevordering van mensenrechten van de LGBTQ+ community over heel de wereld.

De Belgische gezichten voor de Pride collectie zijn dit jaar Lars Lagaisse en Timo Delorge, die de oprichters zijn van Kaart Blanche. Het Gentse koppel brengt verschillende originele wenskaarten en leuke gifs op de markt. Go boys!

De collectie kan je hier shoppen en kan je dus meteen showen dit weekend in Brussel – en natuurlijk nog lang daarna!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video