HAHA! Dit had Twitter te zeggen over Rodanya's kusgeluiden in 'Temptation Island'

Print
HAHA! Dit had Twitter te zeggen over Rodanya's kusgeluiden in 'Temptation Island'

Foto: VIJF

Vol spanning zaten we allemaal te wachten op de (normaal gezien) beste aflevering van het seizoen: de dream dates. Als er evenveel emotie aan te pas zou komen als vorige week - denk aan Sidney en 'die kut scooter' - dan hadden we toch nog een goede portie drama gekregen. We moesten er welgeteld 43 minuten en 25 seconden op wachten, maar JA: daar waren de kusgeluiden. Dit had Twitter te zeggen over de dream dates.

Maar weinig Twitteraars konden begrijpen dat Laura per se met Gaetan op dream date wilde gaan. Gaetan zelf weigerde dan ook want die wilde liever met zijn Demi op date. Daarop besloot Laura om Maxime mee te nemen. Die was not amused

 

 

 

 

 

Milou had naar eigen zeggen dan weer een bijna-doodervaring. Spanneuuund.

 

 

 

Hét belangrijkste moment van zowat het hele seizoen: RODANYA GAAT VREEMD! Of toch als we de smakkende geluiden en kleine kreuntjes mogen geloven… Is er dan toch nog plaats voor wat drama tijdens het laatste kampvuur volgende week?!

 

 

 

 

 

 

 

Voor de rest was er zoals te verwachten niet veel spannends te beleven, maar naar goede gewoonte verschenen er weer heel wat hilarische tweets over Sidney. Die willen we je natuurlijk niet weerhouden!

 

 

 

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video