Woohoo! De grootste zomerbar van Antwerpen houdt dit jaar een feesteditie

Print
Woohoo! De grootste zomerbar van Antwerpen houdt dit jaar een feesteditie

Foto: Instagram Bocadero

Eindelijk! Vanaf dit weekend kan je weer genieten van zalige cocktails, de beste beats en een goeie snack in de grootste zomerbar van Antwerpen: Bocadero. Als we het weerbericht mogen geloven is het voorlopig nog even wachten op tropische zomeravonden, maar de Antwerpse bar bestaat 10 jaar en trekt zich daar met een ware feesteditie niks van aan!

Party tiiiime! Tijdens deze feesteditie maak je elke keer als je iets bestelt aan de bar kans op een prijs. Zo kan je bijvoorbeeld een citytrip en een ballonvaart winnen. Hallo’kes! Als je ons zoekt, wij staan aan de bar.

 

Naast de zomerbar zijn er ook vier pop-ups waar je kan genieten van de beste snacks. Pokébowls, Italiaans of Spaans: op Bocadero kan je van verschillende keukens genieten. Elke dinsdag kan je er ook je salsa moves bijschaven met de gratis initiatielessen. Holaaaa!

Vergeet dus de regen en waan je in zomerse sferen op het strand van Bocadero. Vanaf nu is de zomerbar nog tot september elke dag geopend en klaar om jou de lekkerste cocktails te serveren. See you there!

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video