Say what?! Hier kan je meer dan 25 soorten bitterbal eten

Print
Say what?! Hier kan je meer dan 25 soorten bitterbal eten

Foto: Instagram | Bar Bitterbal

De enige sport waar wij aan meedoen? Bitterbal, ha-ha. Goed nieuws voor iedereen die het daarmee eens is, want nu bestaat er een bar waar niet minder dan 25 verschillende bitterballen op de kaart staan. Whuuut?! Jawel, van de klassieke vleesversie tot een thai cocos bitterbal én vegetarische opties. Euhhh, waar moeten we zijn?

In Amsterdam! Niet direct achter de hoek, maar dit is het perfecte moment om eens een dagje uit te plannen naar de hippe Nederlandse hoofdstad. In Bar Bitterbal - de oprichters hebben het niet te ver gezocht - kan je 7/7 terecht. Op vrijdag en zaterdag houden ze de deuren zelfs tot 3 uur ’s nachts open, voor iedereen die een midnightsnack nodig heeft.

Een decadente midnightsnack dan wel, want in Bar Bitterbal kan je kiezen voor een vulling van bijvoorbeeld kreeft of Noordzeegarnalen. Verder zijn er smaken van over heel de wereld in de bitterballen terug te vinden: Peking duck, wakame, hummus, en ga zo maar door – meer dan 25 smaken in totaal!

De bitterballen zijn per vijf te koop, maar zo’n portie steken wij natuurlijk in onze holle tand. Gelukkig kan je er gewone of zoete aardappel frietjes bij bestellen. Om het helemaal af te maken staat de drankkaart vol heerlijke (alcoholische) dranken. Welle weg!

 

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video