Jani keurt de kleerkast van Gio Kemper: "Ik draag thuis altijd een badjas"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering komt Giovanni Kemper langs om Jani te betoveren mijn zijn jeugdig karakter. Hoodies, sneakers en badjassen: hij heeft ze allemaal bij!

Gio Kemper is druk bezig: binnenkort schittert hij in de musical 'Aladdin', acteert hij ook nog in de reeks Nachtwacht én hij timmert aan zijn solocarrière als zanger. Toch vond hij de tijd om langs te komen bij Jani om zijn kleerkast te laten uitpluizen. Wat daar zoal inhangt? Een dertigtal hoodies, schoenen die hij weigert te dragen en een gezellige badjas. Bovendien maakt hij nog een schokkende bekentenis: Gio zag nog nooit één aflevering van 'Zo Man Zo Vrouw'. Schandalig!

Recent bracht Gio nog een nieuwe single uit, genaamd 'Bitterzoet'. We kunnen je verzekeren dat je 'm niet uit je hoofd krijgt!

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video