Trending: lava nails moet je deze lente eens proberen!

Print
Trending: lava nails moet je deze lente eens proberen!

Foto: Instagram | Michelle Lee

Het is nog niet zo lang geleden dat de vreemde ‘cow nail trend’ populair werd en mensen massaal hun nagels versierden met koeienprint en 3D-uiers. Deze bizarre trend hebben wij wijselijk aan ons laten voorbijgaan, maar van de ‘lava nails’ die momenteel Instagram overheersen zijn wij wel fan! En we hebben goed nieuws, want je hoeft geen manicurist te zijn om deze nagels zelf te creëren.

Lente: het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Het is de perfecte timing voor een trend die er super girly en fris uitziet op je nagels. We zien vooral mooie golven van pastelkleuren, geïnspireerd op de lavalamp waar we vroeger úren naar konden staren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S A RING PARTAAAYY ?? Who’s in? ????‍?? #michelleleenails

Een bericht gedeeld door Michelle Lee (@heymichellelee) op

 

 

Maar je hoeft het niet te houden bij deze lichte, complementaire kleuren. Je kan helemaal losgaan en experimenteren met verschillende kleuren en effecten!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas ?? to everyone #nails #nailstyle #nailstagram #nailart #chillatyourwill #instanails #nail2inspire

Een bericht gedeeld door Molly (@nailartbymolly) op

De trend is ook super DIY-proof. De methode? Start met een basecoat en voeg dan naar je eigen smaak swirls toe in andere kleuren, da’s alles! Als je zoekt naar een uniek nageldesign is deze lentetrend dus echt jouw nieuwe go-to. Als je voor de meer geavanceerde lava nails wil gaan, kan je misschien wel beter langs je nagelsalon passeren om er helemaal fab uit te zien. 

Meer over nagels

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video