OMG! Dit zijn de eerste beelden én de naam van de royal baby

Print
OMG! Dit zijn de eerste beelden én de naam van de royal baby

Foto: Photonews

Maandag was het dan eindelijk zover: Meghan Markle beviel van de nu al populairste baby van het jaar. Normaal hoeft de Engelse bevolking niet lang te wachten om de nieuwste aanwinst van de royal family te bewonderen, want Kate Middleton poseerde steeds enkele uren na de bevalling al met haar kleine spruit. Dat Meghan iets minder traditioneel is, wisten we al, maar ook zij laat nu heel de wereld meegenieten van de schattigheid van haar zoontje.

Engeland - en eerlijk gezegd ook onze redactie - stond maandag in rep en roer. Meghan Markle beviel eindelijk van de langverwachte royal baby. Twee dagen oud is hij ondertussen. De naam van 'Baby Sussex' is nog steeds niet bekend, maar we mogen al wel een eerste glimp opvangen van zijn lieve snoetje.

 

 

Moooh, zo cute! Mama Meghan en papa Harry stralen, en dat is prachtig om te zien. Wij wensen de ouders heel veel geluk toe met hun kleine spruit en gokken ondertussen nog druk verder op de naam van de baby. 

UPDATE: De naam van het kleintje werd ondertussen ook bekendgemaakt en die klinkt very American. Archie Harrison Mountbatten-Windsor heet hij. We love it!

Meest recente video's

Meer video