Oh la la! Antwerpen heeft een nieuwe Instaworthy rooftopbar

Print
Oh la la! Antwerpen heeft een nieuwe Instaworthy rooftopbar

Foto: Instagram | ONTOP

Wowkes, laat die zomer maar komen want Antwerpen heeft er weer een nieuwe rooftopbar bij. Op de zesde verdieping van het voormalige Mercatorgebouw kan je elke donderdag tot zondag genieten van een verfrissende cocktail en wekelijks andere bites om je honger’ke te stillen. Kortom: ONTOP is de nieuwe place to be op de Desguinlei!

De locatie lijkt een beetje voorbestemd om ooit omgetoverd te worden tot een trendy rooftopbar. De bovenste verdieping van het gebouw op de Desguinlei deed eerst dienst als boardroom en daarbij hoorde ook nog eens een ruim terras. Je kijkt vanuit ONTOP recht op deSingel en alles wat errond ligt. Halloooo view’ke!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like this view? Be ONTOP. #rooftop #antwerp

Een bericht gedeeld door ONTOP (@ontop_rooftop) op

Voorlopig blijft het mooie weer nog even uit, maar niet getreurd! Ook binnen ziet de bar er very Instagrammable uit met marmeren tafeltjes, oudroze tinten en heel wat bloemen en planten. De bar is helemaal mee met zijn tijd en volledig cashless. Met enkel je credit card op zak ben je dus all set om elegant in een velvet zetel van je glaasje roze bubbels te nippen. #diva

Desguinlei 100, 2018 Antwerpen

 

Meer over hotspot

Meest recente video's

Meer video