Het is zover: Meghan Markle is bevallen

Print
Het is zover: Meghan Markle is bevallen

Foto: Isopix

Alarm in het Verenigd Koninkrijk! De Hertogin van Sussex - aka Meghan Markle - is op dit moment aan het bevallen van haar eerste kindje. Dat meldt Buckingham Palace in een korte statement.

Het kleintje laat al even op zich wachten, want Markle is al een week overtijd. Er deden al geruchten de ronde dat dokters de bevalling zouden willen opwekken. Of dat ook zo gebeurd is, is niet duidelijk, maar de bevalling is in ieder geval wel ingezet deze morgen. Nu is het vooral wachten op de aankondiging van de geboorte. Die zou wel eens op een niet zo traditionele manier kunnen gebeuren: via Instagram.

Meghan zou hebben gekozen voor een thuisbevalling. Daarmee vervalt meteen de hele traditie van het fotomomentje op de trap van het ziekenhuis. Zo zouden ze nu zelf een foto posten op het sociale netwerk om de geboorte aan te kondigen. 

UPDATE: prins Harry en Meghan Markle zijn ouders geworden van een jongetje! Dat kondigt het Instagramaccount van het koppel aan. Kersverse papa prins Harry stond ondertussen al de pers te woord. Een naam is er nog niet, maar die zou in de komende dagen bekend worden gemaakt. Met blinkende oogjes vertelt hij heel erg trots te zijn op zijn vrouw. Proficiat!

Meest recente video's

Meer video