De toestellen van morgen vandaag al in je keuken? Dat is Generation 7000

Je hebt technische snufjes en je hebt innovaties die je leven echt gemakkelijker maken. Miele’s nieuwe Generation 7000-toestellen kiezen resoluut voor die tweede piste. Zo vindt het kwaliteitsmerk in huishoudelektro de vaatwasser haast helemaal opnieuw uit. Met een indrukwekkend resultaat voor je vaat, je vrije tijd, je portemonnee én het milieu.
Aangeboden door Miele.

Vaatwasser heruitgevonden
Vandaag staat er in zowat acht op de tien keukens een vaatwasser en we zijn dat toestel heel snel voor lief gaan nemen. De vaatwasmachine hoeft maar enkele dagen buiten strijd te zijn en je beseft al hoezeer je deze keukenhulp zou missen. Miele komt dit jaar met maar liefst 3.000 nieuwe modellen aanzetten, de zogenaamde Generation 7000-toestellen. Daarmee vinden ze ook de vaatwasser opnieuw uit.

Geen gram reinigingsmiddel te veel
Zo is de Generation 7000-vaatwasser wereldwijd de eerste met AutoDos, een automatisch doseersysteem. Dat werkt met een PowerDisk, een geïntegreerd reservoir met speciaal daarvoor ontwikkeld waspoeder, dat je maar om de zoveel wasbeurten hoeft te vervangen. AutoDos werkt in tandem met het gekozen programma én met sensoren die continu de vuiltegraad monitoren. Je krijgt dus altijd een optimaal schoon resultaat zonder ooit nog een gram reinigingsmiddel te veel te gebruiken. Bovendien is de PowerDisk een all-in-one en bevat het ook zout en glansspoelmiddel. Dat is goed voor je portemonnee. Bij aankoop van een G7000 krijg je er op dit moment zelfs 6 gratis bij. En wanneer je weet dat deze toestellen ook enorm zuinig met water omspringen, is dat al helemaal goed voor het milieu.

Technologie in functie van de mens
AutoDos typeert het streven naar intuïtieve technologie van Miele en dat merk je aan elke ontwerpbeslissing van de Generation 7000-modellen. Keukentoestellen die denken voor de mens, niet omgekeerd. De beste innovaties zijn diegene die het werk en je leven gemakkelijker maken zonder dat je het merkt. Een ander tekenend voorbeeld daarvan is het intuïtieve M Touch Vidisplay. Dat maakt de bediening uiterst gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig. Gewoon swipen, kiezen, tikken en klaar!

Meer tijd voor leukere dingen
Dit is ook de eerste vaatwasser die je niet manueel hoeft te starten. Met de AutoStart-functie kun je de machine op een of meerdere vooraf gekozen tijdstippen zelfstandig laten starten. Tijdstippen die je net zo gemakkelijk gelijk waar en wanneer kunt aanpassen via de Miele@Mobile-app op je smartphone. Onverwacht bezoek vanavond? Dan start je de vaat toch gewoon al vanop het werk en is je serviesgoed schoon wanneer je thuiskomt. Dankzij die AutoDos hoef je immers niet langer aanwezig te zijn om wasmiddel toe te voegen. Kortom, je krijgt meer vrijheid om aan alles te denken behalve aan je vaatwasser.
 

Meer weten over de innovatieve Generation 7000-keukentoestellen van Miele? Ontdek hier meer. Of maak hier een afspraak in de showroom van Miele in Mollem voor persoonlijk advies.