Waarom verschillende toestellen als het met één Generation 7000-combistoomoven kan? En nog sneller ook!

Ovens die meerdere bereidingswijzen combineren zijn vandaag niets nieuws meer. Ovens die deze innovatieve technologieën samenbrengen onder een intuïtieve bediening, zijn al heel wat zeldzamer. Zoals de nieuwe Generation 7000-combistoomovens van Miele bijvoorbeeld. Die geven je wel meer tijd en vrijheid om andere, leukere dingen te doen.
Aangeboden door Miele.

Combinatiegaren is een keukentechnologie die al jaren populair is in toprestaurants. Dankzij de producenten van de betere huishoudelijke elektro krijgt die vandaag ook een plaats in jouw keuken. Neem bijvoorbeeld de Generation 7000-combistoomovens van Miele. Daarmee kun je bakken, braden, stomen, opwarmen en ontdooien. Sterker nog: je kunt verschillende bereidingswijzen combineren. Dat klinkt uitstekend, maar ook ingewikkeld. Dat eerste klopt, dat tweede gelukkig niet.

Iedereen topchef!
Innovaties zoals combinatiegaren zijn bij deze oven immers niet het doel. Een altijd smakelijk bak- of braadresultaat is dat wel. Keukentoestellen moeten voor jou denken en niet omgekeerd. Echt slimme technieken laten zich instinctief bedienen én op ieders maat inzetten. Dat betekent dat een gedreven thuiskok er volop mee kan experimenteren. Maar iemand die minder tijd of keukentalent heeft, serveert er net zo gemakkelijk een overheerlijke couscous met kippenboutjes mee.

Creëert en inspireert
Dat combineren van bereidingswijzen werkt bij deze oven in tandem met een uiterst intuïtieve bediening. Dat maakt dat je voor die kippenboutjes de perfecte temperatuur, vochtigheidsgraad en bereidingstijd in één enkele stap combineert. En wie keer op keer een geslaagd recept op tafel zet, krijgt vanzelf het vertrouwen en de inspiratie om alsmaar creatievere menu’s uit te testen. Innovatie die je leven vergemakkelijkt en verrijkt dus. Zonder gedoe en zonder dat je hoeft te weten welke technologieën dat achter de schermen mogelijk maken.

Handsfree cooking
Een van die technologieën die helemaal in dat ‘zonder omkijken’-plaatje past, is TasteControl. Dat zorgt ervoor dat de ovenruimte automatisch vijf centimeter opent en afkoelt om je gerecht warm te houden zonder verder te garen, nadat de precies bepaalde bereidingstijd bereikt is. Zo voorkom je overgaren, zonder dat je onmiddellijke tussenkomt vereist is. Een andere innovatie die letterlijk je handen en gedachten vrijhoudt, heet MotionReact. Kom eenvoudigweg in de buurt van je toestel en de ovenruimte licht vanzelf op, het bedieningsdisplay wordt geactiveerd en eventuele geluidssignalen worden uitgeschakeld. Simpel, maar heel welkom.

Controle, altijd en overal
Je kunt de Generation 7000-combistoomovens van Miele dus aan het werk zetten om vervolgens je tijd te investeren in andere keukentaken. Wil je toch even checken hoe het met je bereiding staat, dan doe je dat dankzij de Miele@home-app met een blik op je smartphone. Die gunt je het zicht op de binnenruimte en zegt je precies wanneer je aandacht echt vereist is. Zonder dat je daarvoor je gasten, kids of luie zetel hoeft te verlaten.
 

Meer weten over de innovatieve Generation 7000-keukentoestellen van Miele? Ontdek hier meer. Of maak hier een afspraak in de showroom van Miele in Mollem voor persoonlijk advies.