Omdat het perfecte kopje koffie voor iedereen anders is

Ga je bij de lokale barista om een lekker kopje koffie, dan kies je de koffievariëteit waar je op dat moment zin in hebt. Heel wat koffieliefhebbers kiezen zelfs de bonen waarmee die gemaakt wordt. Waarom zou dat thuis anders zijn? De Generation 7000-koffiemachines van Miele brengen de kwaliteit én individualiteit van een barista-waardige koffiebeleving naar je thuis.
Aangeboden door Miele.

Zoveel mensen, zoveel smaken
Over bepaalde dingen voor een goed kopje koffie is nagenoeg iedereen het eens. Zo dient koffie liefst heet opgediend te worden. Je bereidt de koffie met zuiver water en hoewel de bonen zelf ‘gebrand’ zijn, is elke aangebrande smaak uit den boze. Gaat het om een espresso, dan moet die zo’n heerlijk smeuïg cremalaagje hebben. De betere koffiemachines komen echter ook tegemoet aan de individuele wensen en voorkeuren waarin de ene koffieliefhebber van de andere verschilt.

Barista-kwaliteit
Het perfecte kopje koffie is voor iedereen anders. Van het ene koffiemoment tot het andere kan het zelfs voor dezelfde liefhebber verschillen. Zo kies je bijvoorbeeld voor dubbele espresso als opkikker ’s ochtends en een lekkere latte macchiato tussendoor. Welke variëteit je ook verkiest, met de Generation 7000-koffiemachines van Miele zet je die snel, gemakkelijk én met zowel de kwaliteit als de individuele voorkeur die je van de betere barista mag verwachten.

Het begint bij de boon
Nemen we bijvoorbeeld die latte macchiato, een populaire koffievariëteit die bestaat uit 1/3e espresso, 1/3e hete melk en 1/3e melkschuim. Je begint met de keuze van je favoriete koffieboon. De CoffeeSelect-feature van Mieles innovatieve G7000-toestellen laat je immers kiezen uit maar liefst drie afzonderlijke bonenreservoirs. Die vul je met de bonen van jouw voorkeur, of met de exclusieve Black Edition-bonenmelanges die Miele zelf voor deze modellen liet samenstellen: One for All, Espresso, Café Crema en Decaf.

Perfect melkschuim? Volle melk!
Het AromaticSystemFresh zorgt ervoor dat de bonen voor elk koffieshot en elke voorgeprogrammeerde koffievariëteit automatisch gemalen en meteen gebrand worden. Zo verkrijg je de meest pure en intense smaak, helemaal à la carte. Zo, het espresso-deel van deze latte macchiato zit al goed. De hete melk haalt het toestel gewoon uit het ingebouwde reservoir, dus die mogen we ook afvinken. Het melkschuim is echter geen evidentie. Voor een altijd geslaagd resultaat en een rijke schuimsmaak kies je beter volle melk. Is het toestel voorzien van de juiste bonen en melk, dan zet je die latte macchiato met niet meer dan een paar tikjes op het intuïtieve bedieningsdisplay. Smakelijk!

Aan alles gedacht
Daar houden de innovaties in gebruiksgemak van Mieles Generation 7000-koffietoestellen echter niet op. Je merkt het waarschijnlijk niet, maar deze toestellen zijn voorzien van een CupSensor. Die detecteert de hoogte van elke kopje en brengt de centrale uitloop van de koffie dan automatisch in de juiste positie. Zo wordt het warmteverlies bij het inschenken tot het absolute minimum beperkt. Net zo welkom is de automatische reiniging. Die neemt het schoonmaken en ontkalken eenvoudigweg uit handen … en maakt ook meteen komaf met een van de laatst resterende troeven van die barista om de hoek.
 

Meer weten over de innovatieve Generation 7000-keukentoestellen van Miele? Ontdek hier meer. Of maak hier een afspraak in de showroom van Miele in Mollem voor persoonlijk advies.