Finally! Zo blijven je sneakers er als nieuw uitzien, zónder rimpels

Print
Finally! Zo blijven je sneakers er als nieuw uitzien, zónder rimpels

Foto: Shantel Dé Bonsu

We kennen het allemaal: onze nieuwe sneakers blijven er niet lang zo mooi uitzien. Ze worden vuil, maar al snel vertonen ze ook hun eerste ouderdomsverschijnselen, zoals krasjes en plooien. Tot nu! Een fervent sneaker-drager deelt met heel de wereld hoe zij haar sneakers weer helemaal rimpelloos maakt. En dat met niets meer dan een handdoek en een strijkijzer! Say whaaat?

Dit trucje is echt zó makkelijk en zorgt ervoor dat jouw sneakers er steeds opnieuw als nieuw zullen uitzien. Veel heb je niet nodig: een beetje krantenpapier, een natte handdoek en een strijkijzer will do the trick! Volg de volgende stappen en je sneakers zien er in no-time weer uit alsof ze nog nooit gedragen zijn:

  1. Vul je sneakers op met wat oud krantenpapier totdat je de plooi in de schoen niet meer ziet.
  2. Maak een klein handdoekje nat en leg het op de plooi.
  3. Strijken maar! Strijk ongeveer twee minuutjes, maar houd op tijd je strijkijzer even van het handdoekje. Je schoen hoeft natuurlijk niet te smelten!
  4. Is de plooi in je schoen nog niet gladgestreken na twee minuten? Blijf stap drie dan voorzichtig herhalen tot je sneaker weer helemaal rimpelvrij is!

Twitteraars werden helemaal gek en begonnen meteen allemaal hun schoenen te strijken. Ze toonden dan ook trots hun voor-en-na foto's.

Wil je alles nog eens stap per stap zien? Bekijk dan het filmpje hieronder. Het enthousiaste gelispel van sneaker-saver Shantel krijg je er gratis en voor niks bij!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video