Zalig! Joe Jonas en Sophie Turner trouwen onverwacht in typisch Las Vegas kerkje

Print
Zalig! Joe Jonas en Sophie Turner trouwen onverwacht in typisch Las Vegas kerkje

Foto: Twitter @ltfrankcastle

He put a ring on it! Zanger Joe Jonas en Game of Thrones-actrice Sophie Turner zijn in het huwelijksbootje gestapt. Geheel onverwacht, want het koppel besloot na twee jaar verloving binnen te springen in een kapel in Las Vegas om elkaar het jawoord te geven.

Enkele maanden geleden waren het nog Nick Jonas en actrice Priyanka Chopra die met heel wat toeters en bellen hun huwelijk vierden. En waar dat het ene koppel er miljoenen aan spendeerde, besloot het ander om voor enkele dollars het huwelijk te voltrekken in een kerkje in Las Vegas. Elvis Presley impersonator inbegrepen.

Joe en Sophie waren in Vegas voor de uitreiking van de Billboard Music Awards. Nadat de Jonas Brothers daar een spetterend optreden gaven van hun nieuwste single, was Joe helemaal in de mood om te trouwen met zijn vriendin. Ze sleurden enkele celebrityvrienden mee naar een kapel om daar elkaar het jawoord te geven.

De ceremonie werd vastgelegd op de Instagram stories van Diplo en het is helemaal hoe je je het voorstelt. Proficiat aan het koppeltje!

Meest recente video's

Meer video