Hallo'kes! Channing Tatum deelt douchefoto waar je mond van open valt

Print
Hallo'kes! Channing Tatum deelt douchefoto waar je mond van open valt

Foto: Photonews

De sixpack van Channing Tatum staat na al die jaren nog steeds op ons netvlies gebrand, maar dacht jij dat je na 'Magic Mike' alles gezien had van deze knappe acteur? Dan ben je fout, want Channing deelt nu op Facebook een douchefoto van zichzelf en die is euh... weinig verhullend. De acteur laat weten dat de foto het gevolg was van een spelletje dat hij verloren had. Ons hoor je niet klagen!

Afgelopen weekend postte zangeres Jessie J nog voor de eerste keer een foto op Instagram waarop ze samen met haar boyfriend Channing Tatum poseerde. Daar houdt ze het niet bij, want nu zorgt ze ervoor dat heel de wereld kan meegenieten van Channing's wel heel erg afgetrainde body. Hoe ze dat deed? Simpel: een spelletje Jenga winnen. Hou je goed vast, want deze foto zorgt echt voor een 'Oh. My. God.'-momentje. 

Hallooooo Channing naakt-onder-de-douche Tatum! Als verliezer van het spel moest hij een foto posten die de winnaar, a.k.a Jessie, koos. De acteur laat in het bijschrift meteen weten dat hij nooit meer Jenga zal spelen met haar. Euhm... Wij hopen toch dat ze hem snel nog eens overhaalt én dat ze opnieuw wint! 

Meest recente video's

Meer video