RESPECT! Zac Efron wijst op onrealistisch beeld van gespierd wassen beeld

Print
RESPECT! Zac Efron wijst op onrealistisch beeld van gespierd wassen beeld

Foto: EllenTube

Een wasbordje, brede borstkast en een stel stevige armen: daarmee beschrijf je het lichaam van acteur Zac Efron in een notendop. Hoewel hij er tegenwoordig nog steeds strak bijloopt, was dat in het verleden nog een tikkeltje extremer. Voor de film 'Baywatch' ging Efron tot extreme hoogtes en daar wijst hij mensen nu op.

Veel mensen dromen van een tempel van een lichaam zoals Zac Efron (31), maar dat blijft helaas vaak bij dromen. Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds besloot een kopie van Zac's lichaam uit de film 'Baywatch' te maken en die tentoon te stellen. Zo kan iedereen op de foto gaan met het gegeerde wasbordje. 

Toen Zac op bezoek was bij Ellen Degeneres om zijn nieuwe film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' te promoten, had de talkshowhost een verrassing in petto voor de acteur. Ze toverde het wassen beeld tevoorschijn om het te vergelijken met het échte exemplaar. Daarbij liet ze Efron ook prompt zijn trui omhoog tillen en ja hoor: de blokjes zijn nog steeds aanwezig.

Hoewel je niemand hoorde klagen, moest er hem toch iets van het hart: "Mannen, probeer dit niet. Dit is onrealistisch. Ik werd heel breed en gespierd voor deze rol, want het is mijn werk, maar ik wil niet dat mensen denken dat dit de beste manier is om eruit te zien. Wees gewoon jezelf in je eigen vorm. Ik wil dit beeld niet idealiseren." Een heel erg mooie boodschap waar de acteur nu veel applaus voor krijgt. Mooi gezegd, Zac!

Meest recente video's

Meer video