Moooh! Channing Tatum en Jessie J maken het eindelijk Insta-official

Print
Moooh! Channing Tatum en Jessie J maken het eindelijk Insta-official

Foto: Isopix

Begin 2018 lieten Channing Tatum en zijn toenmalige vrouw Jenna Dewan weten dat ze zouden scheiden, na een huwelijk van negen jaar. Lang duurde het niet voor de ‘Magic Mike’-ster werd gespot met zangeres Jessie J. Ze hebben hun relatie nooit bevestigd, maar Instagrammers vonden steeds meer aanwijzingen. Uiteindelijk kwam afgelopen weekend dan toch nog de eerste 'officiële' foto van het koppel!

Nu ja, Jessie plaatste de foto op haar Insta-stories, dus lang was het koppeltje niet te bewonderen. Gelukkig waren hun fans snel genoeg om een screenshot te nemen. Die deelden ze maar al te graag met de rest van de wereld.

Dit is echt hét ultieme bewijs dat Channing en Jessie nog steeds een gelukkig koppeltje vormen. Ook al blijven de twee geheimzinnig over hun relatie, ze zijn in elk geval wel super cute samen en postten al vaker lieve dingen over elkaar op Instagram. Herinner je je deze lieve boodschap nog van Channing na een optreden van Jessie? Fun to know: hij zou die avond ook voor de eerste keer zijn schoonmoeder ontmoet hebben!

Wij waren in elk geval al fan van het koppel sinds dag één. Fingers crossed dat we binnenkort weer zo’n schattig kiekje van deze lovebirds te zien krijgen!

Meest recente video's

Meer video