Zien! Beyoncé showt voor het eerst beelden van haar samenwerking met Adidas

Print
Zien! Beyoncé showt voor het eerst beelden van haar samenwerking met Adidas

Foto: Isopix

Begin april kondigde Beyoncé aan dat ze met het Duitse merk Adidas gaat samenwerken. Het was nog even in spanning afwachten hoe dat er juist zou uitzien, maar Queen B heeft nu op Instagram gezorgd voor wat teasers. Ze poseert met haar (niet zo bescheiden) Adidas-schoenencollectie en uhm… wij zijn niet jaloers hoor!

Life goal: baden in je eigen schoenen. Voor Beyoncé is het blijkbaar dagelijkse kost, want op Instagram laat ze zien hoe groot haar collectie Adidas-sneakers nu eigenlijk is. Geel, groen, blauw, roze,… name it and she has it!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

De échte primeur is het filmpje waarin Bey een sneak peek geeft van haar eigen Ivy Park-collectie die ze binnenkort met Adidas uitbrengt. Eerder deze maand werden we al getrakteerd op haar Netflix-documentaire ‘Homecoming’ en het bijhorende album. Daarin was haar indrukwekkende Coachella optreden van in 2018 de rode draad. Dat zal in haar collectie met Adidas niet anders zijn!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Vóór haar samenwerking met Adidas, verkocht Bey haar Ivy Park-collectie in de Britse keten Topshop. Haar bedrijf Parkwood kocht alle aandelen terug nadat CEO Philip Green werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en racisme. Ze blijft dus niet bij de pakken zitten en zorgt ervoor dat wij binnenkort weer onze work-outs kunnen doen zoals het hoort: in een fabulous Queen B-waardige Ivy Park-outfit.

Meest recente video's

Meer video