YES! Op deze datum start 'Love Island'

Print
YES! Op deze datum start 'Love Island'

Foto: VIJF

'Temptation Island' loopt (gelukkig) stilletjes aan op z'n einde. Daarmee kan het programma plaatsmaken voor een gloednieuwe realityshow waar we al maanden halsreikend naar uitkijken: 'Love Island'.

"Temptation, maar dan anders", antwoorden we wanneer iemand vraagt wat het programma nu eigenlijk is. In 'Love Island' volgen we een hoop singles die samen in een luxueuze villa verblijven op een exotisch eiland. Daar gaan ze op zoek naar liefde en moeten ze elkaars hart zien te veroveren. Niet alleen dat, ze moeten ook de kijkers weten te overtuigen, want die hebben de mogelijkheid om zwakke deelnemers naar huis te sturen. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Viktor Verhulst en de Nederlandse Holly Mae Brood.

In het Verenigd Koninkrijk was de show een regelrechte hit en trok miljoenen kijkers. Er waren dan ook heel wat sappige gebeurtenissen waar stiekem niemand genoeg van kon krijgen. Dat belooft... Kruis maar alvast 27 mei aan in je agenda want dan start het programma in Nederland. In België werd er nog geen woord over de start gerept, maar gezien dat het een 'live' programma is, kunnen we ervan uitgaan dat dit ook voor ons geldt.

Meer over BV

Meest recente video's

Meer video