Movie alert! Netflix trakteert ons deze maand op enkele toppers (mét hotties in de hoofdrol)

Print
Movie alert! Netflix trakteert ons deze maand op enkele toppers (mét hotties in de hoofdrol)

Foto: Isopix

Zorg jij voor de popcorn, dan zorgt Netflix voor de film. Komende maand hoef je je echt geen zorgen te maken over het typisch Belgische regenweer, want er komen enkele toppers van formaat op Netflix. De streamingdienst is niet te houden en zorgt ervoor dat wij vanaf mei onder meer naar La La Land en The Great Gatsby kunnen kijken vanuit onze luie zetel. Dat is dus Ryan Gosling én Leonardo DiCaprio! Kwijl, kwijl…

 

La La Land

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat deze musicalfilm in de cinemazalen speelde. Hoog tijd dus om met je lief nog eens gezellig onder het dekentje te kruipen en weg te dromen bij een zingende én dansende ‘The Notebook’-hotshot Ryan Gosling. Hij vormt in de film een koppeltje met Emma Stone – het perfecte overtuigingsmiddel om je boyfriend mee te laten wegdromen bij deze romantische dramedy. Te zien op Netflix vanaf 25 mei!

 

 

The Great Gatsby

De eerste (en enige belangrijke) reden om deze klassieker nog eens te bekijken? Leo, of course. Naast de looks van de knappe ‘Jay Gatsby’ zijn er natuurlijk nog 1001 dingen waardoor deze film écht de moeite waard is. Denk: prachtige kostuums, magnifieke decors en natuurlijk een intrigerend verhaal. Do we need to say more? Bekijk de film op Netflix vanaf 18 mei. 

 

 

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Dacht je dat het niet meer beter ging worden? We zijn nog niet klaar met het voorschotelen van knappe acteurs. Deze thriller is allesbehalve romantisch, maar we hebben wel Zac Efron voor jou. Dit keer geen onschuldige rol à la ‘High School Musical’ voor hem, maar wel die van een seriemoordenaar. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van ongeveer vijftig jaar geleden. Spannend! De film staat vanaf 3 mei op Netflix. Bekijk de trailer hier.

 

 

Wine Country

Deze komedie is de perfecte gelegenheid voor de volgende movie night met je vriendinnen. De titel zegt het zelf: schenk er maar verfrissend een glaasje wijn bij! In ‘Wine Country’ zakken vijf vriendinnen samen af naar Napa. Na een paar wijntjes begint het verleden op te borrelen en dat zorgt voor frustraties tussen de dames… Vanaf 10 mei zie je op Netflix hoe dat afloopt! Bekijk de trailer hier.

Naast nog veel meer films, heeft Netflix ook voor heel wat series een nieuw seizoen klaarstaan. Zo kan je volgende maand verder kijken naar ‘The 100’, ‘Good Girls’ en ‘Lucifer’. En oh ja! Vergeet die nieuwe film met KJ Apa niet…

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video