Jani keurt de kleerkast van Kat Kerkhofs: "Ik omarm mijn innerlijke marina"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering laat Kat Kerkhofs zien waarom je nooit trends uit het buitenland moet meenemen naar België en rakelt ze herinneringen op uit haar marinaperiode.

"Ik was een échte marina", vertelt Kat Kerkhofs aan Jani. Zo ging ze elk weekend stappen met haar vriendinnen in weinig verhullende kleedjes en torenhoge hakken. Dan nog maar te zwijgen van de extensions die in het rond vlogen tijdens het dansen... 

Een veelgemaakte fout waar Kat zich ook schuldig aan maakt, is het meenemen van modetrends uit het buitenland. Het roze Japanse T-shirt dat ze meenam van een vakantie in Tokio is daar het perfecte voorbeeld van: "Ik zie eruit alsof ik twaalf ben!".

Kat bracht onlangs ook een nieuw boek uit genaamd 'Body Goals'. Daarin gidst ze je naar een strak lichaam in slechts zes weken. Joehoe!

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video