Droomjob alert: Tomorrowland zoekt 1200 enthousiaste medewerkers om er opnieuw een magisch festival van te maken

Print
Droomjob alert: Tomorrowland zoekt 1200 enthousiaste medewerkers om er opnieuw een magisch festival van te maken

Foto: Instagram | electronic_world.

Geen ticket voor Tomorrowland kunnen bemachtigen? De hoop op een onvergetelijke festivalzomer is nog niet verloren. Het mekka voor festivalgangers is namelijk nog op zoek naar maar liefst 1200 enthousiaste medewerkers. Zo kun je toch de magie van Tomorrowland beleven, én er nog voor betaald worden ook! Lead the way!

Iedereen wil wel een centje bijverdienen, vooral tijdens de zomermaanden. En als dat dan nog eens op één van ’s werelds beste festivals kan, maakt het niet uit als we daarvoor in een bad vol glitters moeten duiken of voeten van DJ’s moeten masseren! Niet dat dat het geval is, natuurlijk. Want wie zich inschrijft kan bijvoorbeeld een plaats in de lokale hamburgertent bekomen, of wordt misschien ingezet als bewaker van een doorgang.

Maar er wordt niet enkel gezocht naar medewerkers op het festivalterrein, ook het team van Camping Dreamville kan wel een handje hulp gebruiken. Om ‘the People of Tomorrow’ na een heuse dag feesten welkom te heten onder andere.

 

HOE KRIJG JE ZO’N JOB TE PAKKEN

Een persoonlijke referentie van Dimitri Vegas en Like Mike is geen vereiste, het enige wat je hoeft te doen is op de website van Tomorrowland een formulier invullen. Dat je je agenda leeg houdt tijdens de weekends van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli spreekt natuurlijk ook voor zich. Hop, waar wacht je op?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tomorrowland (@tomorrowland) op

 

Meer over Festivals

Meest recente video's

Meer video